Telespectatorii îi regăsesc pe Alfonso și Cesare în mijlocul unor tensiuni care o îngrijorează pe Lucrezia. Aceasta își sfătuiește soțul să se împace cu fratele ei, pentru că vor avea numai de câștigat. Lucrezia îi cere, totodată fratelui său, să îl ierte pe Alfonso pentru greșelile trecutului. Cesare îi face o promisiune surprinzătoare surorii sale.

Citește și: “Familia Borgia”, în cifre! Detalii inedite din culisele unei producții impresionante, prin care a fost recreată atmosfera Italiei secolului al XV-lea, în care a trăit celebra familie

Suveranul francez este îngrijorat pentru Cesare, care a pierdut o bătălie importantă, la Faenza, și consideră că acesta se poate întoarce pe calea victoriei doar asigurând drumul francezilor către Napoli. Cesare este furios să afle că Ludovic îl subestimează, deși a demonstrat în repetate rânduri că este un luptător desăvârșit.

Giulia este hotărâtă să îl pedepsească pe Papă pentru greșelile din trecut, când familia sa a suferit teribil, și se folosește de magia neagră pentru a-l tortura pe Rodrigo Borgia.

Frumoasa Giulia, care a moștenit <darul> mătușii sale, Enrichetta, care era maestra a deochiului, se folosește de aceste <haruri> pentru ca Alessandro să urce în ierarhia bisericească, și ulterior, să îi ia locul lui Rodrigo Borgia, devenind următorul Papă.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2.