Tensiuni maxime, intrigi și situații uluitoare, duse la extrem, între clanurile mafiote italiene, care luptă pentru supremație, continuă să surprindă privitorul în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Gomora”, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Annalisa este pregătită să dea o petrecere uriașă, odată cu eliberarea din închisoare a fiului său, Lelluccio. Femeia are o întrevedere cu Ciro Di Marzio și împreună pun la cale planul de răzbunare, în ceea ce privește clanul Savastano.

Annalisa suspectează că Mario, șoferul ei, are o relație secretă cu Marinnela, iubita fiului său, și le pregătește acestora o pedeapsa greu de imaginat.

Pe de altă parte, Annalisa își dorește ca Lelluccio să preia afacerile și zonele pe care le gestiona cel cunoscut drept Prințul. Apar însă tensiuni uriașe între clanuri, atunci când rivalii află că Lelluccio este cel care vrea să le <fure> afacerile.

Annalisa trece la amenințări iar Ciro este primul șef de clan vizat de aceasta. Un război în toată regulă, între clanurile mafiote este pe cale să înceapă…

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.