Se apropie de final impresionantul serial ”Familia Borgia”, difuzat la Kanal D2. Timp de săptămâni în șir, a captivat telespectatorii prin povestea vieților membrilor celebrei familii, avându-l în centrul atenției pe Rodrigo Borgia, faimosul cap al Bisericii Catolice. În această seară, începând cu ora 22:30, pe Kanal D2, vom afla sfârșitul acestei saga, odată cu ultimul episod al producției.

Citește și: Mădălina Ghenea, în distribuția serialului “Familia Borgia”, de la Kanal D2

De la primul episod, telespectatorii au fost purtați într-o călătorie captivantă prin scenariul realist, în plină perioadă a Renașterii Romane. Această epocă crudă era împânzită de corupție, decadență și crime, toate sub influența temutului cardinal Rodrigo Borgia, care ulterior a devenit cunoscut sub numele de Papa Alexandru al VI-lea. Alături de el, au fost prezentate poveștile copiilor săi: Giovanni, Cesare, Lucrezia și Gioffre.

În episodul din această seară, în ultimul episod al producției

Anul 1507 este unul decisiv pentru viitorul familiei Borgia. Așa cum a promis în trecut, frumoasa Giulia și-a atins scopul, acela de a destrama familia Borgia, începând cu Rodrigo, care i-a căzut subit în mreje frumoasei femei, pentru ca apoi să culmineze cu Cesare. Acum Giulia face <presiuni> asupra noului Papă pentru ca Alessandro, fratele ei, să îi urmeze acestuia la tronul papal.

Lucrezia se luptă cu încrederea în noua ei familiei iar în tot acest timp, Cesare rămâne prizonier în Spania. Fără să mai reziste o zi în plus în temnița spaniolă, Cesare își plănuiește evadarea. Viteazul Cesare Borgia vrea să fugă în Navarra, acolo unde cumnatul său, regele Jean, are nevoie de ajutorul acestuia pentru a înnăbuși rebeliunea. Ce se va întâmpla atunci când Papa Iulius va afla că Cesare Borgia a evadat? Întreaga Roma îl vrea prins pe viteazul Cesare Borgia iar Lucrezia nu își găsește alinare, de când a aflat dramele prin

care trece fratele ei…

Nu ratați astăzi, ultimul episod din serialul “Familia Borgia”, de la ora 22:30, la Kanal D2. Începând de săptămâna viitoare, îndrăgita producție “Gomora” va putea fi urmărită de marți până vineri, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.