Emoțiile vor fi uriașe pentru cele 10 concurente pentru că, la finalul acestei ediții, una dintre ele va spune adio șansei de a fi desemnată cea mai stilată femeie din România.

“Florile vor fi în centrul atenției, din nou este nevoie de originalitate, de creativitate și tușa personală. Sper că ați reușit să faceți asta, în ținutele voastre. Rămâne de văzut până în ce punct v-ați pus la bătaie creativitatea și originalitatea.Vă

urez mult noroc și succes, pentru că va fi prima ediție eliminatorie a acestui sezon”,  anunță Ilinca Vandici.

Jurații vor avea, de asemenea, o misiune dificilă, iar concurentele vor simți cu adevărat ce înseamnă emoțiile uriașe, vor simți pe propria piele cum e să treci “de la agonie la extaz”. Se anunță un spectacol fabulos, mai ales că tema propusă pentru ediția concept din această seară la “Bravo, ai stil!” este una cu totul specială – Festivalul florilor.

Avem în seara aceasta un concept extrem de ofertant, așa că de abia aștept să văd concurentele”,  spune Raluca Bădulescu, mărturisind că are așteptări uriașe din partea concurentelor.

“Fetelor, indiferent de ce o să faceți, de acum înainte gândiți-vă că voi puteți fi următoarea care pleacă pe porți. Ține doar de voi să fiți niște învingătoare”,  le atenționează Maurice Munteanu.

“Vreau să văd documentare, seriozitate, implementarea trendului, până la urmă și a transforma lucrurile respective cât se poate de actual ”, completează Alexandru Abagiu.

Șansa de a rămâne în competiția “Bravo, ai stil!” depinde doar de performanța acestora, dar și de steluțele acumulate pe parcursul emisiunii și voturile telespectatorilor, așadar vor fi concurente care se vor bucura de imunitate în fața eliminărilor, iar altele, în pericol de a părăsi competiția stilistică.

Nu ratați, în această seară, la ora 19:00, prima ediție eliminatorie “Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D2.