Astăzi, de la ora 18:00, la Kanal D2, telespectatorii vor putea urmări premiera noului serial turcesc “Instinct de mamă” (original: “Hicran”), o ecranizare unică ce spune povestea tulburătoare a unei mame care îşi caută copilul.

Eroina serialului, Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, este o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia. Deși i s-a spus că fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mamă are convingerea că micuţa trăieşte.

Lupta neîncetată a eroinei serialului nostru, Hicran (interpretata de Elçin Zehra İrem) pentru a-si găsi copilul, intrigile țesute cu minuțiozitate în jurul său, dar și dragostea fără margini a acesteia pentru fiica sa, vor atrage empatia și dragostea privitorului.

În această seară, în primul episod ”Instinct de mamă”

Odată cu episodul difuzat în aceasta seară o cunoaștem pe Hicran, o mama tânără care retrăiește zi de zi momente de coșmar, de când i s-a spus că a pierdut copilul la naștere.

Deși au trecut șapte ani de atunci, Hicran resimte aceeași durere în suflet, dar și speranța că fiica ei trăiește și că o va găsi. Hicran nu a avut o copilărie fericită și după pierderea mamei, tatăl ei s-a recăsătorit cu Keriman (Iclal Karaduman), o femeie care este dispusă să facă orice pentru avantaje materiale. Keriman devenită mama vitregă, o persecută pe Hicran, îgnorând cu desăvârșire dorințele și idealurile tinerei.

În plan paralel, privitorii îl vor cunoaște și pe Emre (Berk Bakioglu), singurul moștenitor al unei familii bogate, în prezent un important om de afaceri. Rămas și el orfan din copilărie, chipeșul Emre a fost crescut de mătușa Nurten și unchiul Nazım, iar după moartea soției sale, Maral, Emre a devenit un bărbat strict, dur, manifestându-și afecțiunea doar față de fiica sa, Melek (Nisa Sofiya Aksongur). O întâmplare care putea avea un final tragic va face ca Hicran și Melek să se întâlnească, iar viețile lor să se împletească într-un mod neașteptat.

Nu ratați premiera serialului ”Instinct de mamă”, astăzi, de la 18:00, la Kanal D2! Producția va putea fi urmarită de luni până duminică, pe tronsonul serialelor turcesti, de la ora 18:00, la Kanal D2.