Mădălina Manole a murit în urmă cu 13 ani de zile. Pe 14 iulie 2000, artista a ales să își pună capăt zilelor, chiar de ziua ei de naștere. Marian Manole încearcă din răsputeri să păstreze vie amintirea surorii sale. Chiar în ziua în care s-au împlinit 13 ani de la moartea tragică a artistei, o furtună zgomotoasă a început afară.

Citește și: Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie

Marian Manole a postat pe pagina sa de Facebook un clip video cu furtuna care a avut loc în dimineața zilei de 14 iulie și a mărturisit că este extrem de emoționat. Fratele regretatei artistei a luat-o ca pe un semn, fiind primul 14 iulie când este „trezit” de o asemenea ploaie. În realitate, el a recunoscut că nu a reușit să doarmă toată noaptea, știind că urmează împlinirea a 13 ani de la moartea surorii sale iubite.

„Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri! Primul 14 iulie în ăștia 13 ani când sunt trezit de tunete, fulgere, trăsnete și plouă! Nu că aș fi dormit azi noapte! Am închis ochii, doar forțându-mă să mă odihnesc puțin! Spectacolul cerului de ziua Mădălinei!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe pagina sa de Facebook.

Fratele Mădălinei Manole vizitează săptămânal mormântul surorii sale: „Normal că merg, astăzi e ziua ei!” 

Marian Manole nu a putut să nu lipsească în această zi de la mormântul surorii sale. El a dezvăluit că vizitează săptămânal locul de veci al regretatei artistei, care se află în Ploiești. Vineri, 14 iulie 2023, el a adus un buchet de flori și a aprins o lumânare la căpătâiul surorii sale.

El a dezvăluit că va face și o pomană, așa cum face an de an.

În urmă cu 13 ani de zile, Marian Manole a primit vestea tragică care i-a marcat viața, faptul că sora lui s-a stins din viață. El a negat întotdeauna ipoteza că Mădălina Manole și-ar fi pus singură capăt zilelor. 

„Merg săptămânal la ea la mormânt, cum sa nu merg acum?! Normal că merg, astăzi e ziua ei! Se va face și o pomană, i-am făcut pomeni și parastase an de

an și se vor face tot timpul la pomenirea morților!

Și principalul lucru este să fiu prezent lângă mormântul ei, cu o candelă și o floare!”, a declarat Marian Manole, pentru Click!