Artişti dintre cei mai apreciaţi, vedete TV, influenceri, personalităţi interesante pentru un public larg răspund invitaţiei la dialog, în compania unui intervievator de excepţie. Privim dintr-o nouă perspectivă poveştile celor aflaţi la pupitrul emisiunii ce va fi difuzată, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, tocmai pentru că invitaţii în emisiune se dezvăluie aşa cum nu au mai făcut-o până acum.  

“Emisiunea <Invitatul de 12> are deja o istorie pe radio şi iata că acum publicul se poate bucura de invitaţii mei şi din faţa televizorului.

Invit publicul, din această duminică, să ne urm ărească atât pe Kanal D2, cât şi pe Radio Impuls, să descopere poveşti ce nu au mai fost spuse sau, pur şi simplu, să se bucure de o întâlnire ca între prieteni. Desfacem firul poveştilor în 12, cu mare curiozitate şi bucurie, pentru a cunoaşte mai bine oamenii din faţa noastră, dar şi pe noi inşine ”, a spus Cosmin Cernat.

Printre primii invitaţi care vor ajunge faţa in fata cu Cosmin Cernat, la “Invitatul de 12”, se află doi artişti foarte tineri, de succes, Olivia Addams şi Florian Rus. Nu pierdeţi aşadar, din 7 mai, de la 12:00, în fiecare duminică, o nouă serie de întrevederi de weekend, cu Cosmin Cernat, la “Invitatul de 12”, la Radio Impuls şi Kanal D2.