Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 a pășit dezinvoltă pe podiumul competiției. Tânăra se bucură să se afle printre cele zece concurente care se luptă pentru a câștiga titlul de Cea mai stilată femeie din România. Ilinca Vandici a dat-o de gol pe concurentă, după ce a citit declarațiile făcute de Iris la înscrierea în competiție.

„Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice.

Abia aștept să respir același aer cu el”, au fost declarațiile făcut de Iris, pe care Ilinca Vandici le-a citit în fața tuturor.

Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 a recunoscut că are o pasiune pentru Maurice Munteanu

Iris de la „Bravo, ai stil” 2023 nu s-a ascuns și a recunoscut că ceea ce a dezvăluit Iinca Vandici este adevărat.

Concurenta a mărturisit că are o slăbiciune pentru Maurice Munteanu, pe care îl consideră cel mai frumos bărbat din showbiz.

„Mi se pare foarte sexy. Mi se pare unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz. A fost puțin exagerat. Maurice e flebețea mea din toate punctele de vedere. Îmi place de el de la ultimul fir de păr din cap. Asta am moștenit-o de la mami, atracția pentru Maurice.

De când a aflat că am intrat la casting mă bombardează cu link-uri. I-am zis că i da block dacă mai continuă”, a recunoscut Iris, în platoul „Bravo, ai stil”.

„Doamne! Mulțumesc, dragă”, a fost reacția lui Maurice Munteanu, surprins de confesiunea făcută de Iris.

Ținuta lui Iris din prima ediție „Bravo, ai stil” 2023 a primit trei steluțe

Iris a spus și povestea din spatele ținutei cu care a ales să defileze în prima ediție „Bravo, ai stil”. Concurenta a dezvăluit că merge la biserică, deoarece își dorește să aibă o discuție cu Dumnezeu, însă nu a vrut să dezvăluie subiectul.

„Mă duc la biserică să am o discuție cu Dumnezeu, să vedem ce iese acum. Vreau să îl întreb”, a declarat Iris.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Ținuta nu a fost în totalitate pe placul celorlalte concurente. Carina a taxat-o imediat pentru faptul că fusta ar fi mult prea scurtă pentru a merge la biserică.

„La biserică nu se merge cu fusta atât de scurtă.

Nu îmi plac pantofii. Îmi place culoarea părului, florile sunt foarte frumoase, tu ești foarte frumoasă. Geanta aș fi ales altă nuanță, să se potrivească cu ciorapii”, a fost remarca făcută de Carina.

Chiar dacă nu toate concurentele au fost fanele ținutei alese de Iris, jurații „Bravo, ai stil” au complimentat-o pentru piesele alese și modul în care se potrivesc din punct de vedere cromatic cu nuanța părului. În prima ei ediție la „Bravo, ai stil”, sezonul 8, Iris a obținut trei steluțe.