Kanal D2, noua televiziune generalistă din portofoliul Dogan Media International, se lansează oficial pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00! Evenimentul de lansare a avut loc pe 30 martie, iar starurile celor doua stații, Kanal D si Kanal D2, înalte oficialități, reprezentanți ai Ambasadei Turciei la București, precum si ai Dogan Holding, personalități din industria media s-au bucurat de o atmosfera spectaculoasă.

Printre invitații speciali ai evenimentului s-au aflat Excelenta Sa, Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Turciei la București, Lucian Romascanu, Ministrul Culturii, si Doamna Begum Dogan Faralyali, Președinte Dogan Holding.

Invitații de renume au fost întâmpinați de Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, care a mărturisit că este entuziasmat ca noile emisiuni să ajungă în casele românilor.

„În primul rând suntem foarte entuziasmați și foarte entuziasmați. Sunt sigur că toate emoțiile se vor reflecta pe Kanal D2. Abia aștept să urmăresc Kanal D2. Am pregătit emisiuni mari, un format de succes pentru audiență. Voi fi foarte fericit să urmăresc Kanal D2”, a declarat Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Citește și: Spectacol total, la inaltime, la evenimentul de lansare a noului post de televiziune Kanal D2

Evenimentul de lansare a fost un spectacol total, la înălțime, peste 170 de drone au luminat cerul Capitalei. Un joc spectaculos de lumina si culoare a incantat ochii sutelor de invitați care au luat parte la acest grandios eveniment. Show-ul de drone a fost posibil cu ajutorul Primăriei Municipiului București prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Vedetele Kanal D și Kanal D2, impresionate de petrecerea de lansare a postului

Vedetele celor doua stații de televiziune, Kanal D și Kanal D2, au strălucit la evenimentul de lansare. Petrecerea a fost animată de artistul Damian Drăghici și de vedeta Kanal D2, Alexandra Ungureanu. Starurile ambelor stații și-au exprimat încrederea în noul proiect, Kanal D2, și entuziasmul pentru ziua de duminică, ziua oficială a lansării postului TV.

Ilinca Vandici: „Este noua noastră casă! Suntem vulcanici, suntem proaspeți, fresh, cool, tot ce are nevoie piața media în acest moment!”.

Mihai Ghiță: „Nu cred că le fac promisiuni, cred că doar le cer să ne iubească la fel de mult cum au făcut-o la Kanal D. Promit că o să ne punem sufletul pe tavă”.

Dan Negru: „Eu cred că o să fie bine. Cred că e loc de televiziuni pe piața din România”.

Teo Trandafir: „Petrecerea e fabuloasă, așa va fi și Kanal D2, sunt convinsă.

Ceva care începe atât de bine nu poate să nu continue la fel” 

Andreea Mantea: „Acest moment înseamnă un frățior mai mic. Este ca un bebeluș, pe care vrei să îl protejezi, care e foarte frumos”

Dogan Media International lansează duminica, de la 19:00 o televiziune generalistă, Kanal D2, ce reprezintă un pas firesc și strategic pentru Grup, aducând plusvaloare pe piața media, prin content de calitate și un mix îndrăzneț de conținut al celor trei paliere, ce se potențează reciproc: TV, Radio si Digital.

Kanal D2 va începe sa emită duminica seara, de la ora 19:00, odată cu lansarea “Bravo, ai stil!”, printr-o ediție speciala. Oferta grilei Kanal D2 este un foarte variata, fie ca este vorba de seriale internaționale, emisiuni de divertisment si un program de știri – NEWSTIME.