Kanal D2 s-a lansat în forţă aseară, odată cu noul sezon al show-ul inspiraţional “Bravo, ai stil!”. Noua staţie TV din portofoliul Dogan Media International a adus în faţa micului ecran un public tânăr, care aşepta cu sufletul la gură lansarea Kanal D2.

Conform datelor de audienţă oferite de Kantar Media Romania, Kanal D2 a intrat direct pe poziţia 5 în topul televiziunilor, încă de la prima emisie, pe targetul Comercial (18-49 Urban), în intervalul 19:00-21:00, cu o cotă de piaţă de 3,3%. 

Inceputul este unul remarcabil şi demonstrează aşteptarea uriaşă a fanilor emisiunii “Bravo, ai stil!”.  Imediat dupa “Bravo, ai stil!”, telespectatorii Kanal D2 au primit cele mai proaspete informaţii şi o sinteză a ştirilor zilei de la Radu Andrei Tudor, aflat la pupitrul “NEWSTIME”.

Şi in culisele emisiunilor Kanal D2 au fost emoţii uriaşe, vedetele Kanal D şi Kanal D2, dar şi mare parte din echipa care se află în spatele camerelor de filmare au fost alături de vedetele noii staţii care şi-a făcut intrarea cu succes

în viaţa telespectatorilor.

 Întreaga grilă a Kanal D2 vine cu o abordare de conţinut îndrazneaţă a trei componente media- TV, Radio si Digital. Comunităţile uriaşe de fani din online ale unor emisiuni care deja au înregistrat succes interferează  acum cu un public tradiţional de TV, dar şi cu cel consumator de radio. Publicul Kanal D2 va avea parte în continuare de emisiuni de entertainment, ştirile cele mai relevante, dar şi seriale de top, internaţionale şi turceşti. 

Trei tronsoane de seriale, o paletă ce se regăseşte în grila Kanal D2, vor raspunde celor mai diferite preferinţe- Cinemondo (o selecţie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcesti (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selectie de poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalitatilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

 Pe tronsonul Cinemondo, “Yanxi, Palatul Suspinelor” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, iar “Drumul Tăcerii”, în fiecare joi şi vineri, de la 15:00.

De luni până duminică, de la 18:00, serialul turcesc “Instinct de mama” îi va cuceri pe telespectatori cu povestea tulburatoare a mamei aflate în căutarea fetiţei sale.

Pe tronsonul Club 22, de luni până joi, de la 22:00, telespectatorii vor putea urmări trei seriale de top: “Familia Borgia”, în fiecare luni şi marţi, “Gomora”, în fiecare miercuri, şi “Sisi”, în fiecare joi.

Noi sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la 22:00, după cum urmează: “Duet cu Alexandra”, cu Alexandra Ungureanu, din 7 aprilie în fiecare vineri; “Detectorul de minciuni”, cu Bianca Draguşanu, din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă; şi “În oglindă”, cu Mihai Ghiţă, din 9 aprilie, în fiecare duminică. 

În grila postului Kanal D2 se regăsesc ediţii fresh ale emisiunii “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, care va fi difuzată simultan pe Kanal D2 şi

Radio Impuls, în fiecare duminică de la ora 12:00.  Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră.

În curând, Kanal D2 va avea şi un matinal, “Dimineaţa pe 2 cu Greeg si Cernat”, emisiune pe care publicul va alege cum o urmăreşte, la TV sau pe Radio Impuls. Greeg (Grigore Șerban) și Cernat (Cosmin Cernat) sunt cei doi prezentatori talentați și experimentați care împărtășesc pasiunea pentru divertisment, știri și discuții interesante.

Nu pierdeţi în continuare spectacolul televiziunii Kanal D2, noul post TV care a emis aseară pentru prima oară aducând în fata micului ecran un public tânar, dinamic, dornic de conţinut îndrăzneţ, curat, atractiv.

Sursa: Kantar Media Romania