Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul internațional, iar familia ei și-a făcut un nume în industrie. Nu doar că întreaga familie are un serial de succes, care continuă de ani de zile, Kim Kardashian are un brand celebru de haine. Vedeta i-a luat prin surprindere e fanii ei de curând, după ce a făcut o dezvăluire stranie pe contul ei de Instagram.

Citește și: Kim Kardashian, avertizată dur! Nu are voie la meciurile  lui Ianis Hagi: „Aici nu vii! Nu o să te invit niciodată!”

Fosta soție a lui Kanye West a postat o fotografie în oglindă pe contul ei personal de Instagram, în care pare să probeze niște materiale pentru brandul ei de haine. Vedeta a dezvăluit să împărtășească fotografia cu fanii ei după ce a observat ceva straniu în fotografie. În fundalul pozei se poate observa silueta unei femeie, detaliu pe care Kim Kardashian l-a observat abia la o săptămână după ce a făcut fotografia.

Ea a dezvăluit că a descoperit detaliul înfricoșător în timp ce se uita prin imaginile ei din telefon. Ceea ce a înspăimântat-o de-a dreptul pe vedetă este că în acel moment era singură acasă.

„Deci, am făcut poza asta săptămâna trecută când eram singură și acum mă uitam prin telefon și mă sperie faptul că e o femeie pe fereastră”, a scris Kim Kardashian în descriere fotografiei sale.

Ce spun fanii despre „femeia misterioasă” din fotografia postată de Kim Kardashian: „Cineva îți face vrăjitorie”

Fotografia postată de Kim Kardashian a strâns peste 3 milioane de like-uri, iar secțiunea de comentarii a fost umplută de diferite teorii din partea fanilor. Cum era de așteptat, multe dintre ele au fost glume cu privire la faptul că „femeia misterioasă” este spiritul lui Marlyn Monroe, care se „răzbună” pentru faptul că vedeta i-a purtat rochia la Met Gala: „E Marilyn Monroe caută răzbunare care își

caută răzbunarea”, „Marlyn vine după tine”.

Mulți dintre internauți nu au luat-o ca pe o glumă și s-au speriat pentru siguranța starletei. Kim Kardashian a fost sfătuită să se roage, pentru a aluna spiritele rele din casa ei: „Roagă-te! Roagă-te! Deschide fiecare ușă și fereastră din casa ta”, „Este un spirit. Cineva îți face vrăjitorie”, „Arată ca o femeie singură care se uită pe fereastră”.

Au existat și mulți fani care demontează orice posibilitate ca „femeia misterioasă” din fotografie să fie un spirit. Mulți dintre ei sunt de părere că în fundalul fotografiei este doar o reflecție a vedetei.

„Priviți poziția brațului ei și umbra. Este ea”, „Când misterul femeii este de fapt o reflectare a ta”, „Este umbra ei, dați zoom pe brațul ei și vedeți că ține telefonul! Părul ei este prins!”, „Acest lucru este hilar.

Ești tu și reflecția ta în televizor”, au fost reacțiile internauților.