Zi specială, astăzi, pentru milioane de telespectatori! În aceasta seară, de la ora 19:00, va începe să emită Kanal D2, noua staţie TV generalistă din portofoliul Dogan Media International, odată cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil”.

Kanal D2 aduce publicului, începând chiar din această seară, o ofertă variată de conţinut fresh, un mix atractiv ce combină puterea televiziunii cu cea a radioului şi a online-ului. Astfel, Dogan Media International, Grupul din care fac parte televiziunile Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls si proprietăţile Digital,  îşi continua tradiţia de trendsetter pe piaţa media din România, precum şi misiunea de a oferi conţinut de calitate, divertisment şi cele mai relevante ştiri.

Astăzi, în ziua lansării, prima ediţie a noului sezon “Bravo, ai stil!” va putea fi urmarită la Kanal D2, de la ora 19:00, urmând ca emisiunea sa fie difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.  Fanii show-ului care a lansat generatii de vedete si influenceri le vor putea cunoaste astazi pe tinerele care au intrat in marea competitie.

Tot astăzi, imediat dupa “Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie “NEWSTIME”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie

difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00.  Jurnalist credibil si experimentat, Radu Andrei Tudor va aduce in “NEWSTIME”, informaţia proaspătă şi relevantă de pe agenda publică, precum şi o sinteză a celor mai importante stiri ale zilei.