În această seară, de la ora 22:00, povestea frumoasei, inteligenței și seducătoarei Sisi continuă la Kanal D2, cu un nou episod al serialului ce poartă numele legendarei împărătese.

În fiecare seară de joi, telespectatorii sunt invitați, cu fiecare episod, să fie martori ai unui crâmpei de istorie, cel al transformării unei adolescente rebele într-o adevărată femeie de stat.

Serialul "Sisi" impresionează prin exuberanța jocului actoricesc, strălucirea decorurilor și costumelor, dar și prin măiestria cu care sunt țesute intrigile în jurul celei mai cunoscute povești de iubire regale din Europa.

Puțini știu că Sisi, această frumusețe legendară, iubitoare de libertate a avut o frumoasă prietenie cu Regina Elisabeta a României. Cele două femei au avut o legătură foarte puternică, fiind legate invizibil de aceeași pasiune pentru tot ceea ce era frumos în jurul lor. Mai mult, frumoasa împărăteasă a vizitat de mai multe ori România.

"Regina noastră (n.r. Regina Elisabeta a României) a știut întotdeauna să îi fie alături împărătesei (n.r.

Sisi) care nu a avut o viață nici ca-n filme, nici ca în romane, ci, până la urmă, o existent
ă  ca oricărei muritoare. Știm că a fost și pe la Peleș, de acolo își lua și <floarea reginei> pe care o purta în păr, o floare foarte rară, care are și o poveste foarte frumoasă",  a subliniat Irina Margareta Nistor referindu-se la floarea de colț care este de secole un simbol național în Austria și care, în țara noastră reprezintă un simbol al dragostei.

Nu ratați un nou episod emoționant al serialului fenomen “Sisi”, în această seară la Kanal D2, de la 22:00. Productia poate fi urmărită în fiecare joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.