Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media Internațional, se pregătește să emită din această seară, de la ora 19:00, odată cu ediția specială “Bravo, ai stil!”, care va da startul sezonului cu numărul 8 al îndrăgitului show.
În ziua lansării postului, pe 2 aprilie, prima ediție a noului sezon “Bravo, ai stil!” va putea fi urmărită de fanii show-ului, de la ora 19:00, iar de săptămâna viitoare emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la aceeași oră.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil!" 2023 Live pe Kanal D2

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră de duminică, 2 aprilie, de la ora 19:00, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminică seară va marca și lansarea Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

  

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din 2 aprilie, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

Cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV

Iată cum vor putea telespectatorii să găsească noul post Kanal D2 în grilă de programe TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunt abonați:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția

15

Emisiunea "Bravo, ai stil!" poate fi urmărită atât pe Kanal D2, cat si online, live pe Kanal D2, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.