Mai este foarte puțin până la premiera pe Kanal D2 și Radio Impuls a matinalului “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”!  Din 1 mai,  de la ora 07:00, Greeg (Grigore Șerban), Cosmin Cernat şi Nadina Zisu se vor afla, în direct, în studioul emisiunii şi vor aduce publicului, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, de luni până vineri, o combinație reușită de energie, dialoguri spumoase și primele informații ale zilei.

Cei trei matinali de la Kanal D2 și Radio Impuls s-au distrat copios la ședința foto, antrenând întreaga echipă prezentă în platoul emisiunii într-o atmosfera plină de energie.

Cu zâmbetul la purtător, în ținute vestimentare lejere care le-a completat perfect starea de bine, matinalii de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” și-au intrat rapid în rolul de gazde ale emisiunii; printre rafalele de blitz-uri și luminile reflectoarelor din platou, Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu au dat tonul distracției.

Am luat în stăpânire acest studio care te îmbie la dialog, deja ne simțim aici în elementul nostru. Dincolo de  temele de discu ţii de  rubrici, e interesant că trebuie să fim atenți și la partea tehnică ce ține de radio, precum și la cea specifică TV-ului. E un exercițiu foarte bun și fiecare dintre noi vine cu niște atuuri în această ecuație.

Ne completăm foarte bine. Sunt nerăbdător să începem și să petrecem împreună de 1 mai, de la ora 07:00! ”, a spus Cosmin Cernat.

Ce mi se pare interesant este că parcă ne cunoaștem de o viață. Deja funcționăm ca o echipa, după câteva întâlniri în platou”,  a spus Greeg.

“Mă simt o norocoasă să fac parte din acest proiect.

Ne simțim tare bine cu toții la acest pupitru. Ador să îmi pun căștile acestea pe urechi și să prezint știrile. Fiți cu ochii și urechile pe noi, la Kanal D2 și la Radio Impuls, din 1 mai, de la ora 07:00!”,  a spus Nadina Zisu.

Cei trei matinali mizează pe ingredientele unui matinal fresh, energic, cu muzică bună, dialoguri smart, informații de actualitate și momente interactive în fiecare ediție a emisiunii.

Nu pierdeţi, din 1 mai, de luni până vineri de la 07:00, dimineţile cu entertainment de calitate, bucuria conversaţiei şi informaţia proaspătă, simultan, la Kanal D2 și Radio Radio Impuls!