Marisa Paloma a apelat la ajutorul tuturor prietenilor ei virtuali, după ce animalul ei de compania a dispărut. Pinu este pisica vedetei, de rasă Sphynx, și face parte din viața Marisei Paloma de mai bine de 4 ani de zile. Două zile au durat căutările, timp ce în care bruneta a trecut prin clipe de panică și a apelat la toate metodele de îl găsi pe Pinu.

Citește și: Marisa Paloma a sunat de urgență la poliție după ce o femeie a țepuit-o în propriul salon: "A ocupat două ore și jumătate pentru măgăria asta!"

„Ziua 2 de căutări continuă. Prima dată în mai bine de patru ani când Pinu nu doarme peste noapte acasă. Sunt terminată. Vă rog să share-uți cât mai mulți anunțul pe care îl voi atașa în story viitor. Răspunde la numele ”Pinu”. Oferim recompensă! Rugăm din inimă să ne scrieți dacă îl vedeți!”, a scris vedeta pe contul ei personal de Instagram.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a lipit afișe în zona în care locuiește, cu speranța că va fi contactată în cazul în care cineva îi va găsi pisica. Marisa Paloma a specificat și faptul că este dispusă să ofere recompensă pentru cine îl va găsi pe Pinu. Cu lacrimi în ochi, ea le-a transmis fanilor că nu mai are speranță că se va mai întoarce acasă.

„Silviu încă mai speră că-l vom găsi. Eu simt că viața noastră s-a despărțit aici. E tare greu. Dacă aveți animale care vă mai pleacă de acasă, puneți-le zgardă/airtag/GPS. Nu așteptați să vi se rupă sufletul în bucăți ca mie, azi”, le-a transmis Marisa Paloma urmăritorilor ei.

Pinu s-a întors acasă! Marisa Paloma este în culmea fericirii

După zile întregi de căutări, Pinu s-a întors acasă. Anunțul postat de vedetă a dus la găsirea animalului de companie. Marisa Paloma a dezvăluit că a fost sunată de cineva, care i-a mărturisit că pisica se afla la ei pe acoperiș. Animalul s-a întors acum înapoi la familia lui, iar Marisa este în culmea fericirii. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a postat o fotografie alături de Pinu, care doarme liniștit în brațele stăpânei sale, care nu își poate ascunde fericirea pe chip.

„Pinu s-a întors! L-am găsit pe Pinu! M-a sunat cineva aseară că a văzut anunțul si mi-a spus că Pinu meu e la ei pe acoperiș.

Vă povestesc azi tot. Vă mulțumesc pentru tot! Încă nu-mi vine să cred!”, a scris Marisa Paloma, pe InstaStory.