Maurice Munteanu mărturisește că fiecare aspect al ținutei vestimentare este de o importanță crucială, astfel că de la haine și accesorii, și până la încălțăminte și genți, fiecare element trebuie să se îmbine perfect pentru a crea o apariție de impact. Juratul de la “Bravo, ai stil!” taxează în ediția de astăzi stylingul uneia dintre concurentele emisiunii, mărturisind că nu va trece cu vederea nicio incoerență într-o ținută.

“Din acest moment, nu voi mai trece peste absolut nimic! Dacă o ținută este ok, dar geanta nu este potrivită, colierul nu este potrivit, concurenta nu va primi steluța. Deja a venit momentul adevărului pentru că s-a trecut cam peste tot ”, avertizează Maurice Munteanu.

Maurice spune că încălțămintea este considerată un criteriu esențial în evaluarea stilului. Juratul a punctat că, în ciuda faptului că tânăra concurentă a creat un styling interesant, încălțămintea deteriorată sau murdară purtată de aceasta a stricat în totalitate eforturile depuse pentru

a crea un look demn de podiumul de la “Bravo, ai stil!”.

“Ai o ținută coerentă, îți vine bine culoarea, însă ce ai în picioare nu se încadrează la capitolul încălțări. Dacă ție ți se pare că ăla este un toc pentru <Bravo, ai stil!> și că așa ar trebui să arate un toc, mi-am încheiat pledoaria. Este cojit sau murdar tocul!”,  adaugă Maurice.

Ce vor avea de spus ceilalți jurați despre outfitul concurentei și care este verdictul final veți putea afla urmărind ediția din această seară “Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.