Mercur în Taur, în aprilie 2023. Mercur a intrat în Zodia Taur din data de 3 aprilie 2023, una dintre cele 3 semne de pământ, unde va sta până pe data de 11 iunie. Multe dintre cele 12 zodii vor fi afectate de această perioadă, deoarece Mercur va fi în retrograd în intervalul 21 aprilie-15 mai. Iată cum vor fi afectate zodiile în perioada următoare!

Mercur în Taur, în aprilie 2023

Astrologii anunță că în perioada următoare sunt șanse mari să existe multe discuții aprinse, asta din cauza energiilor cauzate de intrarea Planetei Mercur în zodia Taur. Cele mai afectate vor fi relațiile sentimentale ale zodiilor.

Mercur în Taur, în aprilie 2023! Iată cum vor fi afectate zodiile în perioada următoare

Berbec

Intrarea lui Mercur în Taur îi va ajuta pe nativii din zodia Berbec să fie mai atenți la ceea ce privește cheltuielile. Vor exista mai multe discuții serioase cu partenerul de viață sau familia despre cheltuieli. Deoarece Mercur va retrograda, Berbecilor nu le este recomandat să ia decizii importante până pe data de 21 aprilie.

Taur

Persoanele născute în acest semn zodiacal sau au ascendent în Taur trebuie să știe că va urma o perioadă emoțională, însă benefică pentru planurile de viitor.

Acești nativi realizează că au nevoie să petreacă mai mult timp singuri, perioadă în care ar putea realiza că nu toți oamenii din jurul lor le vor binele.

Citește și: Când mai este Mercur retrograd în 2023? Perioadele din acest an care le vor da bătăi de cap nativilor zodiacului

Gemeni

Gemenii se vor preocupa în această lună de mai multe aspecte ce țin de viața lor.

Va urma o perioadă plină de ieșiri cu prietenii și oameni noi. Există șanse mari să vă cunoașteți jumătatea în luna aprilie. Luna Plină din Balanță îi îndeamnă pe Gemeni să fie mult mai sociabili în perioada ce urmează.

Rac

În urma tranziției Planetei Mercur în Taur, Racii vor trece printr-o perioadă de schimbare și reflectarea asupra a relațiilor cu sinele, dar și cei din jur.

Acești nativi vor relua legătura cu prieteni mai vechi și vor stabili întâlniri. De asemenea, sunt șanse mari să reia legătura cu anumite persoane acre le-au greșit în trecut.

Leu

Leii vor trece printr-o perioadă de schimbare pe plan profesional. Nativii și cei cu ascendent în Leu vor fi mult mai vizibili și mai vocali la locul de muncă în această perioadă. Acest lucru nu va fi mereu benefic, deoarece există șanse mari să intrați în polemici cu anumiți colegi.

Aveți grijă cum puneți problema și gândiți-vă bine înainte de a începe un scandal cu cineva de la locul de muncă!

Fecioară

După ce Marte va intra în Taur, Fecioarele vor începe să se simtă afectate de această perioadă. Pe plan sentimental, lucrurile cu partenerul de viață nu sunt tocmai roz, motiv pentru care sunt șanse mari să vă supărați unul pe celălalt. Simțiți că această perioadă e pe nesfârșite, însă lucrurile se vor rezolva până la finalul lunii.

Balanță

Balanțele stau foarte bine pe plan financiar în această perioadă. Nativii din zodia Balanță și persoanele care au ascendent fac parte dintre norocoșii zodiilor. Se anunță și multe călători în viața voastră, unele dintre ele chiar în afara țării.

Scorpion

Scorpionii vor trece printr-o perioadă de detașare emoțională. Acești nativi simt că au nevoie de mai mult timp singuri, după ce au trecut prin mai multe momente stresante. Luna Plină din Balanță activează un sector psihic, al vindecării pe toate planurile, în special spiritual.

Săgetător

Prima săptămână după ce Mercur intră în Taur va fi una destul de grea pentru Săgetători. Acești nativi ar putea începe un conflict cu o persoană dragă, ceea ce vă va afecta pe plan emoțional și să vă pierdeți concentrarea. Veștile bune sunt că acești nativi vor reuși să se echilibreze până la finalul lunii, în special cu programul.

Citește și: Horoscop aprilie 2023. Care sunt zodiile care trebuie să aibă foarte mare grijă de sănătatea lor în această perioadă?

Capricorn

Capricornii traversează o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Fie că întâlniți pe cineva nou sau relația cu partenerul de viață merge de minune, acești nativi vor avea parte de o perioadă plină de dragoste.

Vărsător

Vărsătorii și cei cu ascendent în semnul zodiacal al Vărsătorilor și-au setat bine anumite proiecte pe care vor să le ducă la bun sfârșit. Acești nativi sunt foarte hotărâți și nu acceptă să fie distrași de la nimic în această perioadă.

Pești

Peștii se simt copleșiți de mai multe probleme de la locul de muncă. Din acest motiv, starea lor se schimbă de la o zi la alta, însă ei trebuie să învețe să comunice mai mult. De asemenea, toată munca lor va fi observată, motiv pentru care vor avea și motive de bucurie și reușite până la finalul lunii.