Ziua de naștere și ziua numelui sunt momente speciale în viața oricui, momente care trebuie să fie sărbătorite așa cum se cuvine. O urare frumoasă, trimisă la miezul nopții sau dimineața devreme, poate aduce zâmbetul pe buze și un strop de fericire persoanei dragi. În acest articol, vom oferi câteva idei de urări și felicitări cu "La mulți ani" pe care le puteți trimite celor dragi în ziua lor de naștere sau de nume.

Acestea sunt doar câteva exemple de urări și felicitări cu "La mulți ani" pe care le puteți trimite celor dragi în ziua lor de naștere sau de nume. Nu uitați să fiți creativi și puteți să adăugați un strop de personalitate și afecțiune în mesajul vostru!

Mesaje cu ”La mulți ani” pentru ziua de naștere

„La mulți ani, dragă prietenă/prieten! Sănătate, fericire, iubire și împliniri în fiecare zi a vieții tale!”

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu înconjurat/ă de dragoste și fericire, iar toate dorințele să ți se îndeplinească!”

„Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!”

„De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi.

La mulți ani!”

Citește și: Mesaje de Sf. Irina 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani” pentru cei care poartă acest nume

„La mulți ani! Să ai parte de toată iubirea, sănătatea și fericirea pe care le meriți și să te bucuri de toate momentele frumoase alături de noi!”

„Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face

fericită, te îmbrățișez cu toată dragostea. La Mulți Ani!"

„Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!”

„Îți urez sănătate, fericire, iubire și împliniri în fiecare zi a vieții tale! La mulți ani!”

„La mulți ani! Să ai parte de toate cele bune și să fii mereu fericită și împlinită în tot ceea ce faci!”

„Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc momente inedite în viață, multe oportunități și perspective generoase. Fie ca oamenii dragi să te susțină necondiționat și să-ți fie alături. La mulți ani și mult noroc în orice început al tău”

„Fie ca azi, de ziua ta, cel mai așteptat și dorit vis al tău să se îndeplinească. Fie ca tot ce faci să te conducă spre succes, iar zilnic, să fii susținut de către cei dragi ție.

La mulți ani!”

Mesaje cu ”La mulți ani” pentru ziua de nume

„De ziua numelui tău casa sa-ți fie plina de dragoste și bucurie. Petrecere frumoasa alături de cei dragi. La multi ani!”

„De ziua numelui tău iți doresc sa ai parte de daruri multe dar si mai important, sa fii înconjurat de dragostea celor dragi ție. La multi ani!”

„Fie ca ziua numelui tău sa fie plina de momente speciale de care sa-ți amintești cu drag. La multi ani!”

„Urările mele de bine nu sunt doar pentru onomastica ta, sunt pentru toate zilele ce vor urma. Îți doresc sa ai parte de bucurie, iubire, sănătate. La Multi Ani!”

„Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți sa te ocrotească si sa-ți călăuzească pașii în viață. La multi ani, multa sănătate si fericire îți doresc!”

„Ai onorat mereu Sfântul al cărui nume îl porți prin bunătatea si altruismul tău. La multi ani de ziua onomasticii tale!”

„M-am gândit la o fraza deosebita dar apoi am înțeles ca frazele simple, spuse din inima sunt cele mai speciale. La multi ani cu ocazia zilei tale onomastice!”

„La multi ani! Știu ca sunt milioane de persoane care își serbează azi onomastica dar tu ești cu siguranță cea mai specială”

„Pentru lume ești doar un nume, dar pentru mine numele tău este întreaga mea lume. La multi ani!"