A început un nou scandal în lumea muzicii populare românești, iar protagoniștii sunt Constantin Enceanu și Niculina Stoican. Totul a început după ce artistul a dat în judecată Ansamblului folcloric „Maria Tănase”, din care face și el parte, iar în care Niculina Stoican este manager. Interpretul de muzică populară este dezamăgit de faptul că în mai bine de 18 ani el nu a fost avansat.

Citește și: Niculina Stoican face primele declarații, după ce Constantin Enceanu i-a deschis proces: "Trebuie să așteptăm"| EXCLUSIV

El a menționat faptul că se consideră unul dintre cei mai buni artiști din România, motiv pentru care este total nemulțumit de faptul că nu a fost promovat. Constantin Enceanu a subliniat faptul că nu este interesat de bani, ci de a i se recunoaște meritul în lumea muzicii populare.

„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat, pe ultima treaptă.

Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați"
, a declarat Constantin Enceanu, pentru Cancan.

Niculina Stoican, mesaj cu subînțeles după ce Constantin Enceanu i-a deschis proces: „Cum ți-e fapta, ți-e și soarta. Adevărat!”

Niculina Stoican a ales să nu ofere prea multe declarații în presă cu privire la procesul pe care colegul ei de breaslă l-a deschis împotriva Ansamblului folcloric „Maria Tănase”. Ea așteaptă hotărârea instanței și le-a transmis și urmăritorilor ei un mesaj prin care apelează la răbdare în această perioadă.

„Ești ce e și cea mai profundă dorință a ta. Cum ți-e dorința, ți-e și intenția.

Cum ți-e intenția, ți-e și voința. Cum ți-e voința, ți-e și fapta. Cum ți-e fapta, ți-e și soarta. {Upanișade} Adevărat! #răbdare. #respect. #rațiune”, a scris Niculina Stoican pe rețelele de socializare.

Niculina Stoican și Constantin Enceanu, prietenie de ani de zile

Pe Niculina Stoican și Constantin Enceanu îi leagă o prietenie de ani de zile. Cei doi au urcat de multe ori împreună pe scenă, spre încântarea fanilor.

Cei doi au fost acolo unul pentru celălalt chiar și în momentele dificile din carieră. După moartea prietenului și colegului lor de breaslă Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican a fost acuzată că l-a umilit și jignit pe cântăreț. Printre persoanele care i-au luat apărarea se numără și Constantin Enceanu.

„Nu vreau să comentez subiectul certurilor dintre Niculina Stoican și Doru Gujman, trebuie să îl lăsăm pe Petre să își doarmă somnul de veci, să îl lăsăm să îl știe lumea așa cum îl știe.

Cred că fiecare dintre noi, dacă am greșit, vom plăti îl lumea asta. Să știți că nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Fanatik.ro.