Radu Andrei Tudor, prezentatorul  NEWSTIME, de la Kanal D2, și Mihai Ghiță, prezentatorul “Asta-i Romania!”, difuzată la Kanal D, și al  emisiunii “În oglindă”, de la Kanal D2, vin în platoul emisiunii “Roata Norocului”, din dorința de a ajuta o familie aflată în dificultate.

Premii incredibile, bucurie, muzică, distracție maximă și nelipsitele pedepse ale îndrăgitului game show vor face ca duminica aceasta să fie una de neuitat pentru telespectatorii Kanal D.

“Să fiu în platoul emisiunii este o experiență inedită pentru mine, având în vedere că sunt obișnuit mai mult cu platoul de știri.  A fost o experiență pe care cu siguranță nu o voi uita! Mă bucur că e o emisiune de divertisment care are și o component social și că familii aflate în dificultate au parte de ajutor prin intermediul acestui show”,  a spus Radu Andrei Tudor.

“Am fost bucuroși, și eu, și Radu, să răspundem invitației de a participa la <Roata Norocului>. Este un show foarte iubit de public, cu o atmosferă extraordinară. Ne-am simțit minunat alături de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi!”,  a declarat Mihai Ghiță.   

Tot în ediția “Roata Norocului” din această seară, telespectatorii vor avea parte de o veste neașteptată, care îl va avea în centrul atenției pe Bursucu.

Acesta le va împărtăși fanilor, prin intermediul emisiunii, că urmează să facă un nou pas important în viața sa … Despre ce anume este vorba, veți afla urmărind îndrăgitul show în această seară.   

Nu ratați “Roata Norocului”, emisiunea concurs prezentată de Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, difuzată în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.