Mitică Dragomir și fiul său au căzut pradă unor interlopi cunoscuți din Capitală, care le-au vândut un teren ce aparținea, de fapt, Primăriei. Concret, clanurile care ar fi conduse de fiii vrăjitoarelor Maria Câmpina și Brățara au falsificat actele de la mai multe terenuri din proprietatea statului și le-ar fi vândut apoi circa șase milioane de euro ar fi reușit să obțină de pe urma așa zisei vânzări.

Fiul Mariei Câmpina era mai mult plecat în vacanțe de lux decât pe acasă, iar anchetatorii au aflat acum și ce vrăji ar fi făcut ca să ducă viață de huzur. Fiul așa zisei vrăjitoare Brățara ar fi pus la cale o afacere ilegală din care câștigau banii. Procurorii spun că indivizii cu ajutorul locotenenților, care falsificau hotărâri judecătorești pe bandă rulantă și ca prin magie deveneau proprietarii unor terenuri evaluate la prețuri uriașe, dar care aparțineau în realitate statului.

Ulterior, le vindeau, iar unul dintre terenurile vândute de cele două clanuri au ajuns în posesia lui Mitică Dragomir și fiul acestuia, care ar fi cumpărat de bună credință acest teren pe care ulterior au ridicat un complex de lux într-o zonă rezidențială a Capitalei. 

Cât costă un apartament în complexul rezidențial? Primăria ar putea reintra în posesia terenului 

Avocații s-au ocupat de vânzare notariatul de verificare a actelor.

Apartamentele de lux au fost toate cumpărate de oameni înstăriți care și-au permis să dea cel puțin 250.000 de euro pentru un apartament cu două camere, iar un penthouse în aceste blocuri costă peste cinci milioane de euro.

Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu complexul rezidențial, dacă Primăria va reintra în posesia terenului pe care este construit. Între timp, interlopul s-a plimbat plin lume, ba chiar se lăuda pe rețelele de socializare cu vacanțele scumpe.

Averea sa impresionantă, care include și o colecție de mașini de lux, iar în curtea vilei dădea chefuri de pomină cu lăutari, băuturi și mâncăruri rafinate. În total, 18 membri ai celor două planuri au fost duși la audieri, iar anchetatorii vor să pună sechestru pe toate proprietățile de lux, dar și pe mașini în cazul în care vor descoperi că au fost cumpărate cu banii obținuți din vânzările de terenuri.
Ei sunt cercetați acum pentru înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals în declarații.