În această seară, de la ora 22:00, în “Secrete de familie”, îndrăgitul serial difuzat la Kanal D2, situația devine extrem de dificilă pentru toți cei implicați în elucidarea cazului Ferda.

Îlgaz continuă investigațiile în cazul tinerei ucise în ziua nunții ei și află cu stupoare că una dintre rudele acesteia ar putea fi autorul teribilei crime. Ceylin, ca avocat al familiei tinerei, este șocată să afle ca mătușa acesteia ar putea fi cea care a ucis-o pe Ferda.

Pe de altă parte, Cetin, iubitul ”suspect” al lui Aylin, continuă să profite de încrederea acesteia iar acum, sora lui Ceylin realizează că a rămas și fără casă, dar și fără banii obținuți din vânzarea acesteia.

Procurorii Pars și Derya așteaptă cu nerăbdare ziua în care se vor căsători și sunt extrem de bucuroși pentru că Ceylin și Îlgaz au acceptat să le fie martori la fericitul eveniment.

Niciunul însă, nu anticipează că o situație dramatică va da peste cap viețile acestora.

Ce se va întâmpla atunci când amenințarea cu moartea, la adresa lui Îlgaz, face victime în rândul persoanelor dragi ale acestuia, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.