Astăzi, de la ora 17:45, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Seda încearcă disperată să pună mâna pe colierul care o incriminează în teribilul accident provocat surorii lui Ege.

Cihan, care a promis să își susțină sora în încercarea dificilă prin care trece, caută o altă modalitate de a sustrage obiectul care o poate trimite la închisoare pe aceasta, în cazul în care obiectul va fi predat autorităților.

Problemele din familia Bozbey nu se mai termină de când Cavidan a intrat în viețile acestora iar Naciye va ajunge într-o situație stânjenitoare din cauza mamei lui Bahar. Alper continuă să o persecute pe Sîla care trăiește un calvar alături de acesta, dar lucrurile vor lua o nouă turnură atunci când Kuzey o revede pe tânăra de care s-a îndrăgostit, într-un loc neașteptat.

Dacă va reuși Cihan să își ajute sora să recapete colierul care o incriminează și cum va reacționa Kuzey la revederea cu Sîla puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.