Au apărut primele imagini cu actrița Monica Odagiu de la locul accidentului! Duminică după-amiază, tânăra a fost implicată într-un accident mortal în centrul Capitalei. Din primele informații, un pieton a traversat neregulamentar lângă Ateneul Român, iar actrița nu a mai avut timp să evite tragedia. Bărbatul a fost lovit din plin, iar echipajele medicale nu au mai avut cum să îl salveze.

Monica Odagiu se mai afla în mașină alături de sora ei, Ana, dar și iubitul acesteia.

Au apărut și primele imagini cu actrița, de la fața locului. Monica Odagiu a refăcut împreună cu oamenii legii filmul evenimentelor, iar actrița este vizibil afectată de cele întâmplate. Ea a declarat în fața jurnaliștilor că nu a avut cum să evite impactul, după ce bărbatul de 35 de ani a traversat neregulamentar.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mea”, a declarat Monica Odagiu, pentru Observator.

Ce a transmis Poliția Română după accidentul mortal

Monica Odagiu a fost testată cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele fiind negative la ambele. La scurt timp după accident, Poliția Română a postat un comunicat de presă cu privire la accident.

Citește și: Monica Odagiu, reacție sfâșietoare după accidentul mortal din Capitală! Nu poate uita cum s-a stins tânărul în fața ei: “Sunt traumatizată. Totul a fost înregistrat pe camerele video”

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, se arată în comunicatul transmis de Brigada Rutieră a Poliției Capitalei.

Monica Odagiu, primele declarații după accidentul mortal din Capitală: „Sunt traumatizată”

Monica Odagiu a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, după accidentul mortal din centrul Capitalei.

Celebra actriță a mărturisit că este traumatizată de cele întâmplate și că primele ei gânduri se îndreaptă către familia bărbatului ucis. De asemenea, actrița își dorește înțelegere din partea publicului în această perioadă dificilă.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris actrița pe rețelele de socializare.