Ilinca Vandici a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, după ce și-a dat seama că ceva ce nu este deloc bine se întâmplă în viața ei. Aceasta a vorbit deschis despre cele întâmplate, pentru a da sfaturi și celor care trec prin asemene asituații.

Ilinca Vandici a avut nevoie de ajutorul unui psiholog

Ilinca Vandici a început să facă terapie de câțiva ani, dar a durat ceva până când și-a dat seama că are nevoie de un ajutor atât de mare.

Prin urmare, Ilinca a vorbit despre cele întâmplate, pentru ca și alte persoane aflate în situații similare să știe ce trebuie făcut.

Ceea ce a făcut-o pe Ilinca Vandici să apeleze la un psiholog a fost depresia postnatală. Prezentatoarea și-a dat seama că are nevoie de sfaturi și de o persoană care să îi spună ce ar trebui să facă.

Aceasta a mai spus, de asemenea, că este adepta terapiei și nu adepta cursurilor de dezvoltare personală, deoarece este nevoie de ceva mai profund.

Citește și: Exclusiv! Cum arătau Sărbătorile de iarnă în familia Ilincăi Vandici în copilărie: "Am crescut la țară lângă Oradea unde se păstrează neîntinate tradițiile"

„Depresia postnatală, însă nici măcar acela nu a fost momentul, pentru că eu m-am reîntors la muncă și cumva am ascuns toată durerea sub preș, pentru că nu am știut despre ce e vorba, efectiv nu am știut.

Ulterior mi-au venit informații de la omeni din jurul meu, de la femei din jurul meu, care mi-au explicat un pic despre ce e vorba, iar în pandemie, exact în starea de urgență, când am fost blocați în casă, atunci cumva au revenit sentimentele pe care le-am simțit în depresia postnatală”, a spus vedeta, conform playtech.ro.

Ilinca și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare

Ilinca Vandici era conștientă de faptul că va trebui să fie pusă față în față cu anumite informații  dureroase sau pe care ar fi preferat să nu le afle, dar a acceptat să facă acest lucru.

Prezentatoarea susține că erau multe lucruri ascunse în ea, iar pe unele dintre ele nu le cunoștea și a decis că vrea să știe cu cine „se luptă” și ce îi provoacă stările respective.

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici, emoții mari pentru fiul ei, Zian: "Ne pregătim de scoală!"

Acum, datorită terapiei, a reușit să se echilibreze și este bine. Mai mult decât atât, Ilinca Vandici nu consideră că această călătorie este încheiată, motiv pentru care nu va renunța la terapie atât timp cât simte că încă are nevoie de acest ajutor.