Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat în urmă cu un an de zile, după o relație care a durat mai bine de 12 ani. Ei au împreună două fetițe, pe Carolina și Raisa, care vor rămâne cu domiciliul stabil în apartamentul mamei lor. Decizia a fost luată într-un recent verdict judecătoresc, în care s-a stabilit că fetele vor avea domiciliul stabil în casa mamei lor și nu vor mai petrece o săptămână cu mama lor și alta cu tatăl.

Alina Sorescu a postat un mesaj în mediul online, la scurt timp după decizia judecătorească, în care a anunțat că a reușit să demonstreze adevărul în fața instanțelor de judecată și că a trecut printr-o perioadă dificilă, dare care acum a luat sfârșit. 

„Vreau sa va anunț ca instanta de judecata- Curtea de Apel București- a readus echilibrul emoțional al fetitelor. Curtea a suspendat programul de vizita din hotărârea judecătorească pronunțată in martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânăra judecătoare a decis pentru fetite un program de

vizita de o săptămână la tata si o săptămână la mama, așa cum a cerut tatăl(...)


A fost o perioada grea, eu ca mama am văzut suferința in toate formele ei, însă cel mai dificil a fost sa demonstrez adevărul in fata instantei de judecata. Acum a fost o etapa importanta, însă apelul la procesul de divorț va începe abia in primăvara anului viitor, mai durează pana când eu si fetitele vom trai in liniște si normalitate”,
se arată în mesajul postat de Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram. 

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce Alina Sorescu a obținut o victorie în instanță: „Toate la timpul lor”

Alexandru Ciucu a făcut primele declarații după ce Alina Sorescu a obținut o victorie în instanță cu privire la programul de vizită al celor două fiice. Celebrul creator de modă a fost rezervat și a mărturisit că nu vrea să dea prea multe detalii cu privire la viața personală, însă a dat de înțeles că

toate se vor rezolva la timpul lor. Chiar dacă a trecut un an de la divorțul de Alina Sorescu, al a dezvăluit că nu ia în considerare să se căsătorească din nou și este radical cu privire la această decizie. 

Citește și: Alina Sorescu, mesaj neașteptat după victoria obținută în instanță! Artista nu s-a putut abține și a făcut totul public: „Nu te naști puternic”

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat celebrul designer pentru Cancan.ro

Alexandru Ciucu lucrează la un proiect important în această perioadă: „E destul de complicat, concurența e mare” 

Alexandru Ciucu se concentrează foarte mult pe muncă în această perioadă. El a mai dezvăluit că se concentrează pe o colecție de haine de damă, proiect care îi pune multe bețe în roate, având în vedere că există o concurentă atât de mare pe această ramură a modei.

„Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.

Am terminat masterul de la Paris în acest an. (…) Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijine zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a mai spus Alexandru Ciucu pentru aceeași sursă.