Fanii serialului “Rocco Schiavone” vor avea parte, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, de la un nou episod al îndrăgitei producții, în care îl vor regăsi pe celebrul inspector la un pas de a elucida teribila crimă din apropierea comunei Ollomont.

Desemnat să se ocupe îndeaproape de cazul uciderii fostului preot Donato Brocherel, Italo află detalii uluitoare care conduc către noi suspecți, profesorul Cocci și soții Trochein.

Urmărind firul evenimentelor, Rocco ia legătura cu părintele Domenico, de la Parohia Genesio, acolo unde a fost și Donato iar lucrurile pe care le va afla inspectorul despre Donato sunt uluitoare. Misterul crimei se adâncește.  

Cu toate că Italo este convins că un obiect extrem de valoros, din casa fostului preot, ar fi fost motivul uciderii acestuia, Rocco vine cu o teorie nouă.

Cum va reuși inspectorul să facă lumina în cazul uciderii lui Donato și cine este criminalul care a fost permanent în față oamenilor Legii, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.