Situatii dramatice se vor derula în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Gomora”, difuzat la Kanal D2 atunci când familia lui Michelangelo își manifestă incertitudinile referitoare la capacitatea Patriziei, însărcinată fiind, de a coordona eficient afacerile din Secondigliano. Gerlando Levante este primul îngrijorat de afacerile din cartierul pe care nora sa îl gestionează și apelează la Michelangelo pentru a-și convinge soția să renunțe la șefia clanului, pentru bunul mers al afacerilor.

Citește și: Ciro Di Marzio, un personaj cu lumini și umbre; cine este actorul care îl interpretează pe liderul mafiot în “Gomora”

Ceea ce nu știe însă Michelangelo este că Patrizia a anticipat acțiunile familiei Levante și are un plan de rezervă. Patrizia se sfătuiește îndeaproape cu Gennaro și urmează să ia o decizie importantă în ceea ce privește șefia clanului și gestionarea afacerilor din Secondigliano.

Genny consideră că Secondigliano este în pericol, iar familia Savastano se află la un pas de a pierde acest uriaș teritoriu în care își desfășoară afacerile. Deși Azzurra este convinsă că datorită Patriziei, rămasă la conducerea afacerilor din uriașul cartier, ea și soțul și-au recăpătat libertatea, Genny nu este de acord cu soția sa.  

Va decide Patrizia să renunțe la șefia clanului, sau va opta pentru a distruge clanul Levante, inclusiv pe soțul ei, Michelangelo? Ce va face Gennaro Savastano pentru a nu pierde Secondigliano?

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Gomora”, numai la Kanal D2.