Paula Seling a devenit în urmă cu șase ani de zile mama Elenei. Vestea a luat prin surprindere lumea showbiz-ului, moment în care artista a stabilit că vrea să se deschidă complet în fața fanilor și să o prezinte tuturor pe Elena, fetița care își face părinții mândri în fiecare zi.

Citește și: Paula Seling și fiica sa, împreună pentru prima dată într-o apariție televizată. Confesiunile celebrei cântărețe, în platoul emisiunii “Teo Show”, despre decizia de a ține secretă adopția fiicei sale:“Am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că inte

Celebra cântăreață a vorbit recent despre relația cu fiica ei. Întrebată dacă și-ar dori ca Elena să îi calce pe urme, Paula Seling a mărturisit că își dorește ca fiica ei să nu se simtă constrânsă cu nimic în ceea ce privește alegerile ei și aibă libertatea de a își valorifica talentul. Ea a dezvăluit că nu dorește să fie o mamă care să îi impună ce să facă în viitor.

„Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic”, a declarat Paula Seling, pentru Antena Stars.

Paula Seling, mândră de fiica ei! Ce rezultate școlare are Elena: „A progresat foarte mult”

Paula Seling a mai vorbit despre progresele pe care fiica ei le face în școală. Ea este foarte mândră de Elena, care a început să se facă tot mai remarcată în colectivul ei. Vedeta a mărturisit că fiica ei a progresat foarte mult la matematică și a ajuns la un concurs de prim ajutor, unde a fost aleasă chiar din școala ei.

„A progresat foarte mult la matematică.

A fost și la un concurs de prim ajutor unde a fost aleasă din școala ei, alături de alți colegi, ca urmare a unor rezultate pe care le-a avut în urma unui test”, a adăugat cântăreața pentru sursa citată mai sus. 

Paula Seling, despre motivul pentru care a așteptat șase ani să anunțe că a adoptat-o pe Elena 

Timp de șase ani, Paula Seling a decis să se concentreze pe creșterea Elenei fără atenție din partea presei, fără să forțeze dorința ei de a

face parte din această lume. Odată cu trecerea timpului, Paula Seling și soțul ei au decis că a venit momentul ca Elena să aleagă dacă vrea să apară în lumina reflectoarelor sau nu. Acesta a fost momentul în care celebra cântăreață a simțit că fiica ei este pregătită să intre în această lume, iar hotărârea fetei a luat-o plăcut prin surprindere. 

„Drumurile ni s-au întâlnit când Elenuța avea trei ani și lucrurile trebuiau să se așeze în familia și lumea noastră.

Nu voiam să avem alte lucruri care să forțeze în vreun fel așezarea firească. Am așteptat cuminți până am simțit că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces. Ea a crescut și ne-am dat seama că e important pentru un copil de persoană publică să-și ia propriile decizii dacă și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor. Are o personalitate puternică. De la început, și eu, și tatăl ei am implicat-o în decizii, ne-am străduit să simtă că este egală cu noi, am încercat să-i explicăm atunci când suntem de o altă părere. Elena se dezvoltă frumos",  a mărturisit Paula Seling, la Teo Show.