Salman Khan și Iulia Vântur formează un cuplu de mai bine de 10 ani de zile. Românca a părăsit țara în anul 2012, iar de atunci se bucură de o carieră de succes în televiziune și muzică, în India. Cei doi au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă. Chiar dacă toată lumea știe că formează un cuplu, cei doi nu se afișează atât de des pe rețelele de socializare.

Tot din acest motiv, zvonurile cu privire la despărțirea apar foarte des în relația celor doi.

Citește și: „S-a întors” Iulia Vântur a postat un video cu Salman Khan, după luni întregi în care nu au mai apărut împreună. Ce a vrut să se știe de la ea? Val de reacții după mesajul vedetei

Cu toate acestea, Salman Khan și Iulia Vântur au reușit de fiecare dată să facă față acestor zvonuri și să demonstreze că iubirea lor rezistă.

Recent, celebrul actor de la Bollywood a postat mai multe fotografii pe pagina lui de Instagram, în care apare alături de o tânără misterioasă. În prima fotografie, tânăra stă cu spatele la cameră. „Îți voi avea mereu spatele”, este descrierea folosită de actor. „Împărtășesc o bucată din inima mea cu voi mâine”, mai este scris pe fotografia distribuită de Salman Khan.

În secțiunea de comentarii, fanii au început să pună tot felul de întrebări, multe dintre ele cu privire la o căsătorie.

„Are de gând să se căsătorească?”, „Cine e ea?”, sunt câteva dintre întrebările care au apărut pe contul lui Salman Khan. Toate aceste întrebări au primit imediat un răspuns, după ce Salman Khan a postat mai multe fotografii cu aceeași tânără, de la ceea ce este o ședință foto pentru brandul său de haine.

Cine este tânăra care a apărut la brațul lui Salman Khan 

După ce fotografiile au ajuns virale, fanii s-au întrebat cine este tânăra misterioasă de la brațul lui Salman Khan. Celebrul actor de la Bollywood a dezvăluit în sfârșit identitatea fetei și nu este nimeni alta decât Alizeh, nepoata lui. În postare, atât Salman Khan, cât și Alizeh sunt îmbrăcați cu haine din marca actorului de îmbrăcăminte. Alizeh Agnihotri este fiica surorii lui Salman, Alvira, și a lui Atul Agnihotri. Tânăra îi calc deja pe urmă unchiului ei, fiind deja o actriță la început de drum. 

Salman Khan a anunțat recent filmul de debut al nepoatei sale, numit „Farrey”. Filmul este finanțat și prezentat chiar de celebrul actor și urmează să fie fi lansat în cinematografe pe 24 noiembrie. Postările lui Salman Khan alături de nepoata lui nu au putut trece cu vederea în ochii Iuliei Vântur, care le-a apreciat și și-a arătat susținerea pentru cei doi. Românca l-a susținut întotdeauna pe iubitul ei în proiectele sale. 

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit 

Iulia Vântur a dezvăluit în urmă cu câțiva ani motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu s-a lăsat influențată de părerile oamenilor din jur și a decis să facă ceea ce simte. Chiar dacă a avut o perioadă în acre poate s-a simțit rușinată de ceea ce ar putea spune cei din jur, Iulia Vântur a declarat că în viața ei căsătoria nu este o prioritate. 

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur.

E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur. M-am învinovățit, m-am îndoit. M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri. Tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea normalității. Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP. Fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință”, a declarat Iulia Vântur, pentru  Viva.ro.