O poveste impresionantă de iubire, actori turci iubiți de publicul din România, precum și o lecție de viață extraordinară îi va ține pe telespectatori în fața micului ecran

Două lumi diametral opuse, o iubire imposibilă, povești de familie tulburătoare, într-o comunitate dominată de pasiune, trădări și secrete teribile, toate acestea se împletesc cu scenariul bine articulat și jocul impecabil al actorilor, în “Promisiunea”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, pe Kanal D2, de la ora 22:00.

Serialul spune povestea tulburătoare a frumoasei Zümrüt, interpretată de tânăra și talentată actrița Ceren Yilmaz, o fată care poartă povara familei sale, după ce tatăl său suferă un grav accident. Din cauza acestei teribile întâmplări, Zümrüt rămâne stâlpul casei și trebuie să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici. Pentru a asigura strictul necesar celor dragi, Zümrüt lucrează pentru una dintre cele mai influente familii din Cappadocia, Demirkan, care îi va marca definitiv destinul frumoasei tinere.

O poveste de dragoste se înfiripă între Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat ((Alp Navruz), cei doi plănuind în secret să se căsătorească, după ce tânărul își va fi terminat stagiul militar.  În timp ce Zümrüt muncește din greu, preocuparea mamei sale, Ülfet (interpretată de Hatice Aslan), este să se îmbogățească, căutând să-și căsătoresca fiicele cu bărbați bogați, toate aceste acțiuni complicând semnificativ viețile tuturor.

Lumea lui Zümrüt se destramă brusc, iar calvarul începe atunci când Serhat este ucis. Totul se năruie pentru frumoasa față care va încerca să găsească iubirea și să renască precum o pasăre Phoenix,  într-o lume zguduită de crimă, înșelăciuni și trădări. Răsturnări de situație incredibile vor schimba din temelii destinul personajelor principale.