Astăzi, de la ora 18:45, în „Dragoste și speranță”, serialul difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe Bulent mai hotărât ca niciodată atunci când vine vorba de fiica sa, Zeynep.

Cu toate că Gonul își dorește că fiica ei să locuiască alături de ea, Bulent ia atitudine în față tuturor și vrea ca Zeynep să rămână alături de el și frații săi. Gonul nu acceptă această situație iar Feraye este la un pas de a părăsi căminul conjugal din cauza deciziei soțului său, pe care o dezaprobă.

Pe de altă parte, Feraye trebuie să-i dea socoteală lui Bulent în ceea ce privește implicarea fiicei lor Melis în răpirea lui Zeynep, după ce Ragîp i-a mărturisit acestuia adevărul. Feraye nu mai poate ascunde greșelile lui Melis și se teme de ce este mai rău pentru fiica sa…

În familia Bozbey problemele continuă din cauza „iubirii” dintre Alper și Hulya, iar Kuzey este la un pas de a declanșa dezastrul atunci când află că cei doi vor să se căsătorească.

Ceea ce nu știe Hulya este că Alper, cel pe care această îl cunoaște drept Arif, pune la cale un plan diabolic, menit să îi distrugă familia.

Ce condiție are Ragîp pentru ca Melis să nu fie încarcerată pentru faptele sale și care este planul malefic al lui Alper, în ceea ce privește familia Bozbey, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.