Raluca Bădulescu, primele imagini din noul platou „Bravo, ai stil!” 2023. Cel mai urmărit show de modă din România revină pe micile ecrane, iar premiera are loc pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, pe noul post de televiziune, Kanal D2. Filmările au început deja, iar fanii așteaptă cu nerăbdare difuzarea primului episod.

„Bravo, ai stil!” sezonul 8 va fi prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de Ilinca Vandici.

La masa juriului a avut loc o schimbare importantă. Cei trei membri de la masa juriului sunt: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, cel mai nou membru din echipă.

Jurații sunt entuziasmați pentru sezonul 8 „Bravo, ai stil!” și pentru surprizele pregătite pentru fani. Înainte de premiera de pe 2 aprilie 2023, Raluca Bădulescu, unul dintre cei jurați ai emisiunii, s-a filmat în noul platou „Bravo, ai stil!”, iar internauții au reacționat imediat și au observat noile schimbări! 

Raluca Bădulescu, primele imagini din noul platou „Bravo, ai stil!” 2023. Fanii au reacționat imediat: „Defilarea va fi ca un catwalk”

Raluca Bădulescu a făcut parte din masa juriului „Bravo, ai stil!” încă de la primul sezon, în anul 2016. Este una dintre cele mai stilate vedete din showbiz-ul românesc, iar personalitatea ei a cucerit imediat admirația telespectatorilor. Regina Regească, așa cum mai este cunoscută publicului, a postat un videoclip care a fost apreciat de mii de internauți.

Citește și: Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, nerăbdători să le cunoască pe concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!” “Aştept să fiu surprins!”; “Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă”

Juratul de la „Bravo, ai stil!” 2023 s-a filmat în timp ce defila pe noul platou, după care îi anunță pe toți fanii emisiunii că marea premieră va avea loc duminică, 2 aprilie, la Kanal D2.

„Ne vedem din 2 aprilie, pe Kanal D2, în noul sezon Bravo, ai stil! Tenerife!”, a declarat Raluca Bădulescu, chiar de pe platoul noului sezon.

Fanii nu au putut să nu observe modul în care arată noul platou „Bravo, ai stil!” 2023, unde cele 10 concurente urmează să defileze și să îi impresioneze pe jurați, dar și pe telespectatori.

„Woooow! Ce apariție! Regina! Abia aștept să vă văd!”, „Wooooooh! si noul platou!”, „Defilarea va fi ca un catwalk.

Te iubim, Ralu”, „Platoul spectaculos! Bafta în noul sezon”, sunt doar câteva dintre comentariile la postarea Ralucăi Bădulescu.

Cum arată noul platou „Bravo, ai stil!” 2023

Cele zece concurente „Bravo, ai stil!” 2023 își vor face apariția în fața telespectatorilor, pe 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu lansarea Kanal D2, într-un platou cu totul nou, inundat de lumină și configurat special pentru ca spectacolul total să se poată desfășura la cele mai înalte standarde tehnice.

Peste 150 de metri pătrați de ecrane LED, aparatură de ultimă generație și peste 200 de lumini inteligente sunt gata să pună și mai mult în valoare frumusețea acestei competiții.

Poarta prin care vor intra concurentele noului sezon “Bravo, ai stil!”, jurații și prezentatoarea emisiunii are o înălțime de 5 metri, fiind formată în totalitate din ecran LED. Dincolo de cifre și detalii tehnice rămâne însă strălucirea acestui show inspirațional, care se pregătește să cucerească publicul, de această dată la Kanal D2.

Nu pierdeți, din 2 aprilie, de la ora 19:00, o ediție specială “Bravo, ai stil!”, care deschide cel de-al optulea sezon al show-ului, lansând, în același timp, Kanal D2, noua stație din portofoliul Dogan Media International.