Cosmin Cernat este brand ambasador Kanal D și gazda emisiunii de la Kanal D2 si Radio Impuls, “Invitatul de 12”

Cosmin Cernat este brand ambasador Kanal D și gazda emisiunii de la Kanal D2 si Radio Impuls, “Invitatul de 12”, un talk-show relaxat, dar și provocator, presărat cu șarje de umor și picanterii din lumea mereu surprinzătoare a showbiz-ului.

O noutate pentru telespectatori, odată cu lansarea Kanal D2, este cuprinderea în grila postului a emisiunii “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, editii fresh ale producţiei de pe Radio Impuls urmând să fie difuzată simultan pe undele radio şi pe TV, la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00.  Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră, o discuţie ce poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului şi prezentatorului ei, Cosmin Cernat.

După ce a lucrat la departamentul de sport al ziarului “Dimineața” timp de doi ani, Cosmin Cernat s-a angajat, în 1994, la Televiziunea Română. În 2007, imediat după lansarea postului de televiziune Kanal D, Cosmin Cernat era deja redactorul șef al Știrilor sportive, dar și prezentatorul emisiunilor „Fluier final” și „Fluier de start”.

La Kanal D, Cosmin Cernat a revenit în atenția publicului, odată cu prezentarea emisiunii fenomen “Exatlon”. Tot la Kanal D a fost prezentatorul emisiunii “FanArena”.

Considerat unul dintre cei mai buni comentatori sportivi, Cosmin Cernat a comentat zece ediții ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 și Salt Lake City 2002, performanțe ce i-au adus și un premiu acordat de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România, în anul 2000.