Unghiile și mâinile frumoase sunt un aspect care contează extrem de mult în rândul femeilor. Îngrijite corespunzător și saturate de culoare, acestea devin un atribut unic care iese în prim-plan, indiferent de anotimp. Iar unghiile cu gel sunt o metodă de realizare a manichiurii și extindere a unghiilor care te va cuceri.

Ce este manichiura cu gel?

Mâinile îngrijite sunt semnul distinctiv al fiecărei femei care are grijă de ea însăși.

Există mai multe metode de realizare a manichiurii care îți permit să obții unghii cu aspect elegant. Poți opta pentru unghii cu gel, care este una dintre cele mai populare metode, alături de manichiura cu ojă semipermanentă.

Manichiura cu gel se realizează direct pe unghiile naturale, vârfuri sau șablon extins. Pentru a crea acest tip de manichiură se folosește un gel special are trebuie întărit cu lumina UV.

Manichiura cu gel este o soluție perfectă pentru femeile care au unghii delicate, fragile și casante.

Unghiile cu gel pot lua forme variate și se pot obține efecte diferite. Manichiura cu gel poate lua forma unei manichiuri cu culori clasice cu un efect ombre la modă, un efect transparent sau o manichiură franțuzească. Această metodă îți permite și să încorporezi elemente decorative precum sclipici, pietre, diamante sau perle.

Mai mult, styling-ul cu gel îți permite extinderea unghiilor, dar și posibilitatea de a le oferi forma potrivită. La construirea unghiilor se folosește un gel special de construcție și șabloane sau vârfuri speciale.

Manichiura cu gel presupune acoperirea unghiilor cu o masă specială caracterizată prin flexibilitate, un gel care trebuie întărit cu ajutorul unei lămpi UV/LED. Gelul se întărește sub influența radiațiilor UV și din acest motiv această metodă este numită și fotopolimerizare.

Numărul de straturi de gel aplicate depinde de efectul pe care vrei să-l obții. După fiecare aplicare a unui strat de gel, acesta trebuie întărit într-o lampă LED/UV.

Care este avantajul acestui tip de manichiură față de alte metode?

Manichiura cu gel este potrivită atât pentru femeile cu mâini îngrijite natural, cât și celor cu unghii cu probleme. Tot ce trebuie să faci este să alegi metoda potrivită de a efectua o manichiură sau pedichiură- pe propria placa de unghii sau pe un vârf de unghie extins.

Această metodă oferă nenumărate posibilități de styling- de la diverse culori (de exemplu, ombre) la modele interesante. Doar imaginația ta are ultimul cuvânt aici!

Nu trebuie să îți faci griji că gelul se va ciobi. Deci ești 100% sigur că manichiura și pedichiura ta vor arăta frumos în orice situație.

De asemenea, vei economisi mult timp. Nu trebuie să îți faci griji că unghiile se vor rupe.

Ele rămân dure și atractive pe toată perioada. Tot ce trebuie să faci este să umpli spațiile unde unghia a crescut. Și nu în ultimul rând, se poate oricând corecta lungimea și forma unghiilor.

Dacă te întrebi cât de des trebuie reînnoită manichiura cu gel, trebuie să știi că unghiile cresc cu aproximativ 3 mm pe săptămână. Prin urmare, merită să reaplici gelul după aproximativ 3-4 săptămâni.