Una dintre ele a ajuns iar în fața procurorilor care îi percheziționează laptopurile și telefoanele. Între timp în secția de terapie intensivă a spitalului au fost montate camere de supraveghere. Chiar și așa oamenii se tem să mai pășească acolo.

Anestezistele acuzate de omor au intrat în concediu

Cele două anesteziste acuzate de omor calificat au părăsit arestul central într-o tăcere de mormânt, niciuna n-a vrut să răspundă la întrebări.

Cele două doctorițe s-ar putea întoarce la spital, însă au decis să intre în concediu medical pentru următoarele 45 de zile.

Citește și: VIDEO Astronauții blocați au primit trei tone de provizii. Nava spațială pe care se aflau a avut probleme tehnice

Maria Miron, poreclită „doamna cu coasa” a ajuns din nou astăzi în fața procurorilor care fac percheziție informatică.

Între timp, în spital s-au luat măsuri suplimentare după scandalul care a cutremurat sistemul medical. Au fost montate camere de supraveghere pe secția de ATI. „N-ș veni să mă internez aici, oriunde mă duc, dar aici nu mai vin. Îmi este frică că am copil, am mamă.

La secția de terapie intensivă au fost montante camere de supraveghere

Ruda unui pacient care a pierit în spital e mai terifiată: „L-am adus pe picioare și a patra zi, într-o joi ce era să facem, la terapie

și după o zi a murit deci din cauza asta îmi este frică să vin să mă tratez la acest spital” Avocații celor două doctorițe au promis că în zilele următoare, după ce se mai liniștesc vor ieși public să vorbească despre acuzațiile extrem de grave care le vizează în anchetă.