Un român stabilit în Marea Britanie ar fi încercat să corupă minori pe rețelele de socializare. Membrii unui grup care vânează pedofili spun că au adunat dovezi și au obținut inclusiv clipuri cu caracter explicit, pe care românul le-ar fi trimis unor minori. Reținerea sa a fost filmată.

Citește și: VIDEO Din ce în ce mai mulți minori sunt captivii substanțelor interzise din școli. Melodiile pe care le ascultă îi influențează

Tânărul din imagini e un român stabilit în Marea Britanie. Este acuzat că ar fi contactat o minoră pe rețelele de socializare și ar fi trimis inclusiv clipuri cu un conținut matur explicit. Bărbatul căsătorit și cu un copil este acuzat că ar fi folosit multe nume false pe rețelele de socializare.

Tânărul este fiul unui primar din România

Membrii unui grup care vânează pedofili spun că au adunat dovezi despre tentativele românului de a corupe minori pe rețelele de socializare.

Ei au realizat acest clip și au alertat autoritățile. Pe fir au intrat și polițiștii din Marea Britanie, care, după cum se vede din înregistrare, l-au reținut pe român. Cercetările continuă în acest caz șocant.

Tânărul este fiul unui primar dintr-o comună din nordul țării. Tatăl său a declarat pentru presa locală că până acum acesta nu a făcut probleme și așteaptă clarificări din Marea Britanie.