Chiar dacă ne mai despart 4 luni de finalul de an, ar fi bine să te gândești din timp unde îți vei petrece Revelionul. Indiferent dacă îți dorești să mergi într-o destinație din țară sau din străinătate, este bine de știut că agenția Hello Holidays îți pune la dispoziție cele mai bune oferte turistice pentru Revelion. În continuare, îți prezentăm una dintre propunerile pentru anul acesta și suntem siguri că vei dori să alegi acest pachet turistic.  

Este vorba despre un Revelion Nisa 2023-2024- Coasta de Azur  și Provence, mai exact un circuit de 8 zile, cu avionul. Acest circuit începe odată ce ai aterizat în Nisa, un oraș fascinant, situat pe Riviera Franceză. Cunoscut pentru promenadele sale uimitoare și arhitectura sa sofisticată, Nisa oferă o gamă largă de activități și atracții turistice pentru toți vizitatorii. De la plimbări romantice pe Promenade des Anglais până la explorarea străzilor înguste ale Vieux Nice, cu piețele sale pline de culoare și arome, orașul este o combinație perfectă între lux

și autenticitate. 

Bineînțeles, vei vizita și regiunea Provence, renumită pentru peisajele sale pitorești și satele medievale. O vizită în câmpurile de lavandă, mai ales în perioada vară-toamnă, oferă o priveliște uimitoare și un parfum înălțător. Trecerea prin piețele locale în căutarea delicateselor și a vinurilor locale completează experiența autentică în Provence. Având în vedere că tu vei vizita această regiune de Revelion, vei admira cu totul alte peisaje, la fel de încântătoare.  

Despre Coasta de Azur, ce îți putem spune? Este o destinație emblematică pentru frumusețea și pentru faptul că este oarecum exclusivistă. În locații precum Cannes și Monaco, turiștii vor putea admira iahturile luxoase și se pot bucura de plaje însorite. Vizita la Palatul Prințului din Monaco oferă o incursiune în lumea mondenă și regală a acestui mic stat. 

O astfel de călătorie de revelion combină în mod armonios aventura urbană cu farmecul rural și rafinamentul cazărilor excepționale.

În plus, fiecare destinație oferă oportunitatea de a savura deliciile culinare locale, de la bucătăria locală până la preparatele mediteraneene proaspete. 

Plecarea în acest circuit se face pe data de 28.12.2023, din București, mai exact de pe Aeroportul Otopeni. Pachetul turistic include biletele de avion dus-întors, taxele de aeroport, un bagaj de mână și unul de cală (în limita a 8, respectiv 23 de kg), transfer aeroport-hotel-aeroport, cazări la hoteluri de 4 stele cu mic dejun inclus, câteva tururi alături de ghizi și excursia în Provence.

De asemenea, grupul de turiști vor beneficia și de însoțitor din partea agenției. Dacă vrei să vezi mai multe oferte asemănătoare, intră pe site-ul Hello Holidays, la categoria sejururi revelion 2023-2024 .  

În concluzie, circuitul propus de Hello Holidays pentru revelionul din Nisa, Provence și Coasta de Azur promite să fie o călătorie de neuitat, îmbinând cultura urbană, peisajele naturale și rafinament într-un mod care va rămâne în amintirile tale mult timp după ce noul an va fi întâmpinat așa cum trebuie.