În această seară, de la ora 22:30, îl regăsim pe inspectorul Rocco Schiavone, din serialul omonim, pus în fața unei noi provocări, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2.

Seria investigațiilor în ceea ce privește dublul asasinat din casa familiei Moresi este pe cale a fi deslușit. Rocco dă de urma unei tinere, Loredana, care va deveni rapid suspectă în teribilul caz. Cu toate că toate indiciile găsite până acum, conduc către Andrea, mezinul familiei Moresi, Rocco are suspiciuni serioase în ceea ce-l privește pe Giorgio, fiul cel mare al cuplului ucis.

Pe de altă parte, Rocco primește vești din Roma, și află că, pentru a o răzbuna pe Adele, Sebastiano a decis să-l caute, oriunde în lume, pe Enzo Baiocchi. În mod surprinzător, adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu Luigi Baiocchi va fi, în sfârșit, dezvăluit.

Cum va reuși controversatul inspector să dea de urma criminalului cuplului Moresi puteți afla, în această seară, într-un nou episod captivant din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat de la ora 22:30, numai la Kanal D2.