Noi detalii controversate apar în ancheta polițistului Rocco, în ceea ce privește crima teribilă din orașul Aosta, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”,  difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2.

Rocco (Marco Giallini), Sebastiano (Francesco Acquaroli) și Italo (Ernesto D’Argenio) opresc camionul cu încărcătura de substanțe interzise care vine din Olanda. Dealerii reușesc să scape, iar Rocco se trezește în mare necaz: în camion se găsesc, in plus, arme și zeci de imigranți ilegali.

Rocco reușește să-i ducă pe imigranți la destinație, dar și să demonstreze că descoperirea armelor este o dovadă excelentă a eficienței poliției. Substanțele interzise vor intra, evident, în ”buzunarele” lui Sebastiano, în așteptarea profiturilor care vor fi împărțite cu Rocco.

Rocco continua ancheta în cazul morții lui Leone (Sebastiano Strazzanti), însă indiciile găsite la locul crimei îl trimit către piste diferite. Unul dintre indicii conduce către instructorul de schi, iar cazul pare închis, dar Rocco nu este convins că acesta se face vinovat de teribila crimă.

Printre corespondența primită pentru Leone Micciché și redirecționată prompt de Rocco către biroul său se numără și rezultatele unor analize efectuate cu câteva săptămâni mai devreme: Leone era steril, copilul pe care Luisa (Giorgia Wurth) îl aștepta nu poate fi al acestuia …

Ancheta îi da bătăi de cap lui Rocco, situația devine tot mai complicată, în elucidarea cazului, însă nimic nu-l poate opri pe ambițiosul polițist în aflarea adevărului.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.