În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului “Rocco Schiavone” îl regăsesc pe controversatul polițist prins între trecut și prezent, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D2.  

Cu ajutorul prietenilor săi, Furio, Brizio și Sebastiano, Rocco îi găsește pe cei responsabili pentru moartea celor doi tineri, iar aceștia sunt Luigi Baiocchi și Sandro Silvestri, doi traficanți de droguri cunoscuți.

Între timp, Rocco reușește și el să-și recapete încrederea Marinei și tot ce trebuie să facă acum este să-i aresteze pe cei doi criminali, urmând o operațiune delicată care are loc în portul Civitavecchia. Luigi Baiocchi reușește să scape din acțiunea Poliției, și încearcă să-l omoare pe Rocco, dar o ucide, din greșeală, pe Marina.

Înapoi în prezent, la Aosta, Rocco își termină istorisirea în fața șefilor săi, Baldi și Costa, adăugând că Luigi Baiocchi a reușit să evadeze în America de Sud, unde ar fi fost ucis.

Concluzia oamenilor Legii este că acum, fratele acestuia, Enzo Baiocchi, vrea să se răzbune pentru moartea fratelui său, de care îl consideră responsabil pe Rocco. Povestea îi convinge pe șefii săi, dar Rocco nu le-a spus tot adevărul.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2.