În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone” îl regăsim pe celebrul inspector din Aosta aflat într-o situație delicată, într-un nou caz de crimă ce trebuie elucidat.

Un cadavru fără nume este găsit în Roma. Singurul lucru găsit asupra cadavru este o bucată de hârtie cu numărul de telefon al lui Rocco. Rocco este nevoit să se întoarcă în capitală pentru a face față trecutului său umbrit, care pare să aibă legătura cu infiorătoarea crimă, lucru care devine din ce în ce mai dificil, mai ales

ca inspectorul remarcă cum cineva de la sediul poliției îl verifică cu fiecare pas pe care îl face.

Rocco are certitudinea că există un spion și pentru prima dată, inspectorul simte că nu poate avea încredere în nimeni, în afară, poate, de Caterina și Gabriele, de care se atașează din ce în ce mai mult.

Trecutul Caterinei reapare odată cu revenirea, în viața polițistei, a mamei sale, pe care nu o mai văzuse de ani de zile.

Femeia nu a venit întâmplător, ci cu o veste alarmantă: tatăl Caterinei este pe moarte, dar, oricât de îngrozitoare ar suna vestea, Caterina nu pare deloc tristă de aflarea acestei situații.

Caterina merge să-și viziteze tatăl muribund la spital. În mod ciudat, ea nu simte milă, ci dimpotrivă, își urăște tatăl, considerând că păcatele acestuia, săvârșite de-a lungul vieții, sunt oribile, insuportabile. Caterina nu dorește să-și ierte părintele patern, indiferent de cee ace urmează să se întâmple cu acesta.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2.