În această seară, în noul episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, inspectorul de poliție va trebui să o “înfrunte” pe jurnalistă Sandra Buccellato, fosta soție a lui Costa, care apelează la acesta pentru a o ajută într-o anchetă dificilă.

Investigațiile jurnalistei au în vedere numele a 27 de traficanți de cocaină încarcerați la Roma, datorită unui informator al lui Rocco, nimeni altul, se pare, decât Enzo Baiocchi.

Când Rocco află că întreagă poveste îl vizează și pe vechiul său prieten, Sebastiano, inspectorul refuză să colaboreze cu jurnalista.

Pe de altă parte, Rocco trebuie să elucideze un nou caz de crimă, al unui om sărac, un fost contabil, pe nume Aurelio Iatta, in varsta de 86 de ani.   

Alfredo Bissolati, apropiat al celui decedat, fost sergent în Regimentul Alpin, este în stare de șoc de când și-a găsit prietenul ucis.

Cum fiecare caz pe care îl are de elucidat este la fel de important pentru Rocco, inspectorul face cercetări amenuntite în legătură cu moartea octogenarului Aurelio.

Rocco va trebui să se mai confrunte cu o situație ciudată, atunci când află că Italo este dator la jocurile de poker cu mii de euro. Mai mult, prietenul inspectorului a furat din banii instituției, iar acum se află într-o situație critică.

Fără să stea pe gânduri, Rocco îi sare în ajutor lui Italo.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone” difuzat de la ora 22:30, numai la Kanal D2.