În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2, controversatul inspector de Poliție va trebui să rezolve un nou caz dintr-o postura … neobișnuită.

O crimă comisă în apropiere de Ollomont, a unui fost preot, trezește suspiciuni în mintea inspectorului Rocco, în legătură cu moartea acestuia, mai ales că victima, un bărbat în vârstă de 70 de ani, locuia într-un sat părăsit.

Pentru că niciodată nu i-a plăcut faptul că trebuie să își exercite meseria în orășelul de munte Aosta, inspectorul se “îmbolnăvește”, știind că satul părăsit se află la 1500 m altitudine, preferând să gestioneze prin telefon întreaga situație. În plus, inspectorul adoră să petreacă timpul alături de Gabriele, tânărul care i-a intrat în suflet. Astfel, Rocco îl trimite pe Italo în satul părăsit, pentru a afla detaliile teribilului incident în care Donato Brocherel a pierit.

Maddalena Trochein este cea care va oferi polițiștilor detalii surprinzătoare despre victima din Ollomont, iar Isacco, soțul acesteia susține întreaga poveste a femeii.

Ce detalii surprinzătoare află inspectorul în legătură cu viața trăită de Donato Brocherel și dacă va reuși acesta să rezolve teribila crimă din Ollomont, puteți află în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.