Deschiderea unui fast-food a provocat haos la Drobeta-Turnu Severin. Sute de persoane s-au îmbrâncit și chiar s-au luat la ceartă cu paznicii pentru a intra primii în noul restaurant. Nici frigul sau cozile uriașe nu i-au dat înapoi pe oameni. O mare de oameni s-a călcat în picioare la deschiderea celui mai nou fast-food din Drobeta-Turnu Severin. Peste 500 de persoane au luat cu asalt restaurantul cu specific american și au încercat să forțeze ușile pentru a fi primii în locație.

Citește și: Suntem păcăliți la gramaj în magazine! Comisarii de la Protecția Consumatorului au aplicat amenzi usturătoare

Un meniu la prețul de zece lei a fost cel care a produs haosul. În imaginile postate pe social media se vede cum oamenii s-au înghesuit până când intrarea a fost complet blocată. Lanțul de restaurante fast-food a deschis locația cu numărul 100, iar multe produse au fost mai ieftine miercuri seară.

În zadar au încercat agenții de pază să calmeze spiritele.

Românii s-au înghesuit să prindă o ofertă de 10 lei  

Oamenii au stat ore bune la coadă în frig. În timp ce unii au renunțat, mulți nu s-au dat bătuți până nu au reușit să ajungă în față. „ E ceva nou, e normal. Toată lumea e nerăbdătoare, e normal să se întâmple așa”,

a declarat o femeie care se afla la coadă.

Haosul a durat ore bune, mai ales că în interiorul fast-food-ului nu au încăput mai mult de 100 de persoane. Cozi imense au fost și în alte județe miercuri seară, după ce românii s-au înghesuit să prindă oferta de 10 lei pentru un hamburger și suc.