În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, telespectatorii vor putea urmări emisiunea “Duet cu Alexandra”, o combinație reușită de interviuri și muzică bună.  După ce a avut un succes uriaș în online, pe canalul de YouTube theXclusive, ediții fresh ale show-ului vor putea fi urmărite pe TV, la Kanal D2, începând din această seară, în fiecare vineri, de la ora 22:00.

În ediția din această seară, Alexandra Ungureanu, gazda emisiunii, o are alături pe Roxen, o tânără artistă talentată, care își va deschide sufletul în fața telespectatorilor de la Kanal D2, împărtășind

cele mai dificile situații pe care le-a întâmpinat.

Nu stăteam prost cu încrederea în mine, am început să stau prost cu încrederea în mine... Ajunsesem chiar în punctul în care să nu mai am cu cine să vorbesc în jurul meu. Vorbeam cu fanii mei (…). Era așa…foarte terapeutic ”, spune Roxen despre un moment greu din viața ei.

Alexandra Ungureanu și Roxen vor oferi telespectatorilor, în ediția din această seară, de la Kanal D2 partituri muzicale live, fresh sau șlagăre, într-o ediție emoționantă a emisiunii “Duet cu Alexandra”.

Dialoguri savuroase cu invitați cu totul speciali, muzică bună, live, și o atmosferă relaxată de început de weekend sunt ingredientele emisiunii “Duet cu Alexandra”, care îi vor ține pe telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare vineri seară, de la 22:00, la Kanal D2.