Editia concept “Bravo, ai stil! din această seară, difuzată la 19:00, la Kanal D2, va încânta telespectatorii cu un spectacol de modă desprins din trecutul îndrăzneț si iconic al anilor '60. Cu tema concept "Woodstock", concurentele isi vor demonstra abilități impresionante în styling și vor crea outfituri remarcabile inspirate de celebra mișcare hippie.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Unul dintre momentele memorabile ale serii va fi reprezentat de reprezentatia în care una dintre tinerele concurente va reusi să surprindă atât jurații, cât și publicul prin modul în care a interpretat tema și a adus în prezent esența stilului Woodstock. Styling-ul său de excepție a primit aprecierea și laudele din partea celor doi jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu a fost impresionat de interpretarea concurentei și a declarat:  "În mod clar și în mod evident, aici s-a bifat acest haute glamour! Îmi place la nebunie cum ai accesorizat,

îmi place kimono-ul, îmi plac suprapunerile, îmi place geanta. Aș vrea să mai subliniez faptul că mie, în economia acestui look, tocmai faptul că ai o față palidă mi se pare absolut seducător."

De asemenea, Raluca Bădulescu a elogiat creativitatea și stilul concurentei, afirmând:  "Este extraordinar, nu doar bine, îmi place kimono-ul la nebunie. Culoarea părului și culoarea pielii te ajută foarte mult să porți acest look! Bravo!".

Urmăreşte editia concept din aceasta seara de la “Bravo, ai stil!” -  "Woodstock" şi află cine i-a impresionat pe jurati cu o abordare inovatoare și plină de imaginație a temei.

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit ă  din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal

D.