La un an și jumătate de când fiul ei și a încheiat socotelile cu viața, legendara Sinead O'Connor a fost găsită fără suflare în casa ei din Londra. Artista avea 56 de ani și ducea luptă cruntă cu depresia. A mărturisit în nenumărate rânduri că s-a zbătut să rămână în viață doar pentru familie și fani.

Citește și: Mesajul sfâșietor postat de Sinead O’Connor, chiar înainte să moară! Artista nu a putut să treacă peste pierderea fiului său: „Trăiesc ca un mort viu”

La 56 de ani, iubita cântăreață a depus armele după suferințe care păreau interminabile. Artista a încetat să mai lupte și a fost găsită fără suflare în noua ei casă din Londra. Vestea cumplită vine la doar un an și jumătate după ce sein, fiul cântăreței s-a sinucis la vârsta de 17 ani. Pierdere a devastat o cumplit pe artistă. În ultimul mesaj postat pe Twitter, aceasta mărturisea prin ce chin sufletesc trecea de atunci.

„Trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Era un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută fără el”, este unul dintre mesajele postate de cântăreață. Însă artista a fost greu încercată întreaga viață. Încă din copilărie, cu o mamă abuzivă și o copilărie de coșmar, Sinead O'Connor a recunoscut că se lupta cu depresia de mai bine de 15 ani, ba chiar că a încercat să își ia viața de 8 ori într-un singur

an.

Ultimele imagini filmate de Sinead O'Connor înainte să se stingă din viață 

Deși era măcinată de depresie, era un adevărat talent, o voce uluitoare, un artist desăvârșit. În 1990, melodia „Nothing compares 2 U” a fost singurul numărul unu pe plan mondial în Billboard Music Awards. Cântăreața a scos în total zece albumuri.

În ultimul material video postat, artista le spunea fanilor că lucrează la noi melodii.

În înregistrare le arată fanilor noua ei locuință în care abia se mutase. Aceste imagini sunt filmate cu doar câteva zile înainte de trecerea ei în neființă și, deși încerca să pară pozitivă, Sinead O'Connor mărturisea și de această dată ce se afla în sufletul ei. Până în momentul de față nu s-a aflat cauza exactă a decesului.