Kanal D vine în întâmpinarea fanilor serialelor turceşti cu o nouă producţie impresionantă, “Tărâmuri nelegiuite”, o poveste dramatică despre sacrificii, iubire, alegeri dificile, ce readuce în faţa telespectatorilor actori îndrăgiţi de publicul român.

Citește și: „Tărâmuri nelegiuite”, din 27 decembrie, la Kanal D! Noul serial turcesc va fi difuzat de luni pana joi, de la 20:00

Ugur Gunes, chipeşul şi talentatul actor turc pe care telespectatorii l-au îndrăgit deja urmărindu-l în serialul “Mă numesc Zuleyha”, revine în casele românilor, prin intermediul noului serial, “Tărâmuri nelegiuite”, de

data aceasta interpretând un nou rol impresionant, cel al lui Davut, personajul central al producţiei.

Acţiunea serialului se petrece în anul 1940, în orasul Zonguldak, din Turcia, şi ne înfăţisează, într-o maniera unică, o poveste despre dragoste şi sacrificiu.  În Zonguldak, toată lumea își câștigă existența lucrând la mina de cărbune care aparține celui mai bogat om al comunității, Malik (interpretat de Murat Daltaban), un personaj lipsit de scrupule.

Davut este un tânăr care trăiește o viață modestă alături de cei doi frați ai săi, micuța soră și părinții lor. Davut, frații săi și tatăl lor sunt cu toții mineri care lucrează pentru Malik. Într-o zi, un accident teribil are loc; mina se prăbușește din cauza acțiunilor necugetate ale lui Malik și nouă mineri își pierd viata, inclusiv tatăl lui Davut.

Suferinţa prin care trece tânărul este greu de imaginat şi acesta vrea să îşi răzbune tatăl.

O nouă provocare apare când realizează că femeia de care se îndrăgosteste, Gulfem (Esra Bilgic), este fiica lui Malik, omul pe care îl consideră vinovat de moartea tatălui său.

Ce vedem în această seară, în primul episod al producției

În episodul din această seară îi cunoaștem pe Davut și familia sa; cu toții lucrează la mina lui Malik.

Davut, frații săi și tatăl lor muncesc neîncetat ca să asigure traiul zilnic al întregii familii însă cu banii puțini pe care îi primesc, existența le este destul de grea.

Davut, frații săi și tatăl sunt pleacă la muncă, lucrând în tura de noapte, iar vremea neprielnică pune viețile lucrătorilor în pericol. Davut avertizează că se va petrece o catastrofă dacă nu sunt scoși imediat din mină, iar Malik află că tavanul este pe cale să se prăbușească peste cei care lucrează acolo.

Proprietarul minei ignoră cu desăvârșire avertismentul angajatului său și chiar ia în derâdere pericolul iminent, ordonând ca porțile minei să fie închise, ca oamenii să nu poată ieși.

Calvarul se dezlănțuie în Zonguldak iar momentele teribile acaparează întreaga regiune…

Nu rataţi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera unei povesti captivante, “Tărâmuri nelegiuite”, o producţie care va cuceri fanii celor mai bune seriale turcești din România.

Noul serial va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.